Başkan Çerçi'den Basket Şov - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'den Basket Şov

Başkan Çerçi\'den Basket Şov

Yunusemre Belediyesi tarafından Yuntdağı bölgesindeki mahalleleri yönelik gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Projesi kapsamında sporla buluşturulan Yuntdağlı öğrencilere, kıyafet ve malzeme dağıtımı yapıldı.

29.07.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi tarafından Yuntdağı bölgesindeki mahalleleri yönelik gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Projesi kapsamında sporla buluşturulan Yuntdağlı öğrencilere, kıyafet ve malzeme dağıtımı yapıldı. Malzeme dağıtımının yapıldığı çok amaçlı spor salonunda Yunusemre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal ile birlikte basketbol oynayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her attığı baskette çocuklardan büyük tezahürat aldı.

Yunusemre Kaymakamlığı, Yunusemre Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçirilen Yunusemre İlçesi Yuntdağı Mahalleleri Yaz Spor Okulları Projesi kapsamında spor eğitimi alan öğrencilere malzeme desteği yapıldı. Malzeme desteği etkinliğine Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım, Yunusemre Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN ÇERÇİ, ŞAPKALARI ÇOCUKLARA TEK TEK GİYDİRDİ

Atatürk Yüzme Kompleksi içerisindeki Basketbol salonunda düzenlenen etkinlikte eğitim gören çocuklara tek tek Yunusemre Belediyesi logolu birer de şapka hediye eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her çocuğun şapkasını kendi elleriyle taktı. Çocuklara spor eğitimlerinde kullanabilmeleri için eşofman takımları, yüzme boneleri, spor çantaları hediye edildi. Daha sonra hediye edilen basketbol toplarından birini alarak basket atışları yapan Başkan Çerçi'nin her attığı baskette çocuklar büyük alkış yaptılar.

AMAÇ: ÇOCUKLARI SPORLA BULUŞTURUP KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMAK

Yunusemre İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım etkinlikte yaptığı konuşmada, "Yunusemre Kaymakamlığı, Yunusemre Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak ücretli yaz spor faaliyetlerinin dışında kalan öğrencilere de sosyal ve sportif faaliyetlerle ulaşmak için bu projeyi hayata geçirdik. Öğrencilerimizi ilgi duydukları bir spor branşı ile tanıştırarak, spor ortamında bulunmalarını sağlamak, istismar, şiddet, madde bağımlılığı ve her türlü kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara en doğru biçimde spor kültürünü kazandırmak, ruh ve beden sağlığını geliştirerek kabiliyetleri ölçüsünde spor faaliyetlerine yönlendirmek, aynı zamanda lisanslı sporcu alt yapısını oluşturmak üzere ilçemiz mahallelerindeki ortaokulların 5-6-7. Sınıflarından öğrencilerimize yönelik; Yüzme, tenis, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında faaliyetlerinin yaz tatili süresince ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte. Yuntdağı bölgesindeki 37 mahalleden 230 kız ve erkek öğrencilerimizin 11 ayrı servis ile Yunusemre Belediyemizin katkılarıyla haftada iki gün iyi ayrı branş çalışmasına taşınmakta. Yunusemre Kaymakamlığı öğrencilerimizin spor kıyafetlerini temin etmiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tesislerini ücretsiz bu öğrencilerimize açmış ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz 14 Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörü çalıştırıcı olarak görevlendirmiştir. 21 Temmuz -28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen bu proje çalışması içerisinde öğrencilerimiz ayrıca ağız diş sağlığı ve sağlıklı beslenme spor eğitiminde de geçecekler" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'den Basket Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement