Başkan Çerçi Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla Buluştu

Başkan Çerçi Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla Buluştu

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi esnafı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi kahvaltıda ağırladı.

06.06.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi esnafı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi kahvaltıda ağırladı. Site içinde atıl durumdaki sosyal tesislere çare arayan esnaf Başkan Çerçi'den çare bulmasını isterken, binayı inceleyen Çerçi, binanın alış veriş merkezine dönüştürülmesi talebini inceleyeceğini söyledi.

Sosyal tesis olarak planlanan binanın 2000 yılından bu yana atıl durumda olduğunu söyleyen Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Çokavcı, "Binamızın yapılış amacı ayakkabıcı esnafımıza showroom olarak kullanılması idi, fakat o dönemdeki krizlerden ve ticari sebeplerden dolayı ilerleyemedik" dedi.

Atıl durumda olan binanın sosyal tesis ruhsatı olduğu için herhangi bir şey yapamadıklarını ifade eden Çokavcı, mağdur olduklarını belirterek Başkan Çerçi'den konunun çözülmesi konusunda destek istedi.

Yunusemre Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Saniye Altay'a konuyu incelemesi ile ilgili talimat veren Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak elimizden gelen bir şey varsa esnafımız için yapmaya hazırız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement