Başkan Çelik Akpınar Mahallesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik Akpınar Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Çelik Akpınar Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akpınar Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

26.08.2014 16:33  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akpınar Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Çelik, mahallede incelemelerde bulunarak, en güzel hizmetleri sunacaklarını söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca ve Süleyman Çoban ve daire müdürleri ile birlikte Akpınar Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Sahnuk tarafından organize edilen kahvaltıda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, vatandaşların talep ve sorunlarının dinledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün Akpınar Mahalle halkımızla birlikte kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltımızın ardından mahallemizde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Daha sonra da mahallemize layık olduğu en güzel hizmetleri sunacağız" dedi.

Muhtar Sahnuk ise, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik davetimizi kırmayarak, kahvaltımıza katıldı. Kendisine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şehzadeler İlçesi için yaptığı hizmetlerden son derece memnunuz" diye konuştu.

Kahvaltı sonrası mahallede incelemelerde bulunuldu. Muhtar Sahnuk, çocuk oyun parklarının kauçuk zeminle kaplanmasını, mahalleye taziye çadırlarının kurulmasını istedi. Taleplerin hayata geçirilmesi ise talimat veren Başkan Çelik, taziye çadırlarının belediye bünyesinde alınarak, muhtarların talepleri doğrultusunda belediye tarafından kurulacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik Akpınar Mahallesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement