Başkan Alçay'dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika
Politika

Başkan Alçay'dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Tepki

Başkan Alçay\'dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu\'na Tepki

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaların çok talihsiz olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

19.01.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların çok talihsiz olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

CHP Olağan Genel Kurulunda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletin ve yüce devletin değerlerinden ne kadar uzak olduğunu üzülerek izlediğini belirten Başkan Alçay, "Başkanlığı döneminde 5 seçim ve 1 referandum kaybeden Kılıçdaroğlu'nun, yüzde 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanına hakaret etmesi tam bir acziyettir. CHP'nin kurultayında gündem kendi başarısızlıkları değil de Cumhurbaşkanı oluyorsa, CHP aynı CHP'dir. Değişim iddiası da bir hayalden ibarettir. Maalesef, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı iftira ve hakaret dolu konuşmalar, bir genel başkana hiç yakışmadı. Sarf ettiği talihsiz konuşmalardan ötürü kendisini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Edepli ve aile terbiyesi görmüş bir insan kendi ülkesinin Cumhurbaşkanına asla hakaret içerikli sözler söylemez ve iftira atmaz. Herkes kendine yakışanı yapar. Kılıçdaroğlu da, kendisine yakışan konuşmayı yapmıştır. Kılıçdaroğlu, unutmasın ki bu kafayla giderse başarılı olamaz" dedi.

Muhalefetin seçimlerdeki başarısızlıklarına ve her seçim sonrası aralarında çıkan krizlere değinen Başkan Alçay, muhalefetin her seçim sonrasında kongreye veya kurultaya gittiklerine dikkat çekti. Alçay, "Kendi içlerinde kriz yaşıyorlar. Millete hizmet etmek yerine kendi içlerindeki krizleri yaşıyorlar. Ana muhalefet partisinin genel başkanı, partisinin kongresinde Sayın Cumhurbaşkanımıza yine hakaret ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti kadrolarının şeref ve haysiyet anlayışının karşılığı, 52'lerdir. Ama Kılıçdaroğlu'nun şeref ve haysiyet anlayışı, onların yüzde 25'lere hapsedilmesidir. Bu aziz millet, kendinden olana hak ettiği değeri veriyor. Tırnak içerisinde namus ve şeref bekçiliği yapana da gereken cevabı zaten veriyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımızın şeref ve haysiyetini sorgulamak yerine kendi partisindeki krizlerle sorunlarla hesaplaşmalarla uğraşmalıdır. Ey Kılıçdaroğlu, milletimizin büyük bir çoğunluğuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza karşı saygısızca söylemlerini yüzde 84 oyla Cumhurbaşkanımıza destek veren ilçe halkımıza karşı yapılan bir terbiyesizlik olarak görüyor, ilçe halkım adına devlet terbiyesi ve genel başkanlık dersi almaya davet ediyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Alçay'dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement