Başkan Akpınar'dan Zabıtaya Moral Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Akpınar'dan Zabıtaya Moral Desteği

Başkan Akpınar\'dan Zabıtaya Moral Desteği

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sahildeki seyyar operasyonu sonrası işportacıların saldırısına uğrayan ve başına aldığı şişe darbesi nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalan zabıta memuru Şinasi Işık’ı evinde ziyaret etti.

20.08.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sahildeki seyyar operasyonu sonrası işportacıların saldırısına uğrayan ve başına aldığı şişe darbesi nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalan zabıta memuru Şinasi Işık'ı evinde ziyaret etti. Akpınar "Kent düzenini sağlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

MORAL VERDİ

Karşıyaka ve Bostanlı sahil şeridinde kent düzenini sağlamak adına seyyar satıcılarla mücadele eden Karşıyaka Belediyesi zabıta ekipleri, tezgahlarını topladıkları işportacıların saldırısına uğramış, çıkan olaylarda 6 zabıta memuru yaralanmıştı. Başından aldığı şişe darbesi ile ağır yaralanan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Zabıta Şinasi Işık hayati tehlikeyi atlattı ve önceki gün taburcu edildi. Yaralı zabıtayı evinde ziyaret ederek moral desteği veren Başkan Akpınar, olayda yaralanan zabıta çalışanlarını takdirname ile ödüllendireceklerini söyledi.

"SEYYARLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ"

Kent düzenini sağlamak adına, çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Özveri ile görevlerini yapmaya çalışan zabıta arkadaşlarımız ne yazık ki üzücü bir olayla karşılaştı. Bu tür yaşananların bizi yıldırmasına imkan yok. Halktan aldığımız güçle, kent düzenini sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımız da özveri ile çalışmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyemiz ve emniyet yetkilileri ile birlikte, kenti seyyar ve işportadan temizleyeceğiz" dedi.

"HALKA HİZMET EDİYORUZ"

Başına aldığı şişe darbesi ile ağır yaralanan ancak hayati tehlikeyi atlatıp taburcu edilen zabıta memuru Şinasi Işık ise iyileşir iyileşmez yeniden görevinin başında olacağını söyledi. Işık "Sahildeki çalışma sırasında kaçak mallara el koyduk. Daha sonra seyyar satıcılar toplanıp bizim hizmet binamıza geldi ve olay çıkardı. Bu sırada kafama şişe isabet etti. Biz, kanunlar çerçevesinde, halkın faydası için hizmet veriyoruz. Zaman zaman bu tür olaylar yaşamamız kaçınılmaz ama zabıta olduğum ve halka hizmet ettiğimiz için hiç pişmanlık duymadım. İyileştiğimde yeniden arkadaşlarımın yanına dönüp, görevimi yapacağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akpınar'dan Zabıtaya Moral Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement