Başbakanlık Müsteşarı Kasırga ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldırım, Rize'de - Son Dakika
Yerel

Başbakanlık Müsteşarı Kasırga ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldırım, Rize'de

Başbakanlık Müşaviri Minder: "Güneysu turizmde henüz istenen düzeye ulaşabilmiş değil. Bunun için daha çok tesis ve tanıtıma ihtiyaç duyuyoruz"

15.06.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga ile AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, Rize'de ziyaretlerde bulundu.

Başbakanlık Müşavirliğine atanan Ahmet Minder'in daveti üzerine Güneysu'ya gelen Kasırga ve Yıldırım'a, HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Kazdal, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İbrahim Hilmi Karslı, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er eşlik etti.

İlçede ilk olarak Güneysu Kaymakamı Gökhan Çiçek ve Belediye Başkanı Halil Turan'ı ziyaret eden Kasırga, Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra Arapdüzü mevkisine giderek turizm merkezinde incelemelerde bulundu.

Başbakanlık Müşaviri Minder, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, üç dönem Güneysu Belediye Başkanlığı yaptığını anımsatarak, Kaymakam Çiçek'in gayretleriyle Arapdüzü mevkisini turizme kazandırmayı başardıklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize, Artvin ve Trabzon ziyaretleri dolayısıyla bölgede olan heyeti ağırlamak istediklerini belirten Minder, "Bölgenin turizme kazandırılması ve tanıtımını sağlamak amacıyla önemli olduğunu düşünüyoruz. Güneysu turizmde henüz istenen düzeye ulaşabilmiş değil. Bunun için daha çok tesis ve tanıtıma ihtiyaç duyuyoruz. Bu tür organizasyonlar tanıtım açısından büyük katkı sağlayacaktır" dedi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakanlık Müsteşarı Kasırga ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldırım, Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement