Başbakanlık: "TIR'ları Arama Talimatını Erdoğan Verdi" Haberleri Yalan - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık: "TIR'ları Arama Talimatını Erdoğan Verdi" Haberleri Yalan

Başbakanlık: "TIR\'ları Arama Talimatını Erdoğan Verdi" Haberleri Yalan

Başbakanlık, MİT TIR'larının aranmasına ilişkin olarak "Talimatı Erdoğan vermiş" başlığıyla yer alan haberlerin tümüyle gerçek dışı olduğunu açıkladı.

23.07.2014 18:44  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık, "MİT TIR'larının aranmasına ilişkin talimatı Erdoğan'ın verdiğine ilişkin yer alan haberlerin tümüyle gerçek dışı olduğunu açıkladı.

İDDİALAR TÜMÜYLE GERÇEK DIŞIDIR"

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Bugün bir gazete tarafından, MİT'e ait TIR'ların aranması hadisesiyle ilgili olarak bir ifade tutanağından hareketle yapılan ve "Talimatı Erdoğan vermiş" başlığıyla yayımlanan haberde ileri sürülen iddialar tümüyle gerçek dışıdır" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakanlık: 'TIR'ları Arama Talimatını Erdoğan Verdi' Haberleri Yalan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tirlari aramayin: psiliklerim cikmasin talimati vermisti saptirmayin 12 3 Yanıtla
  • şato: devlet dedigin bütün açıklamalarını dürüst dogru ve kamuoyunu inandıracak şekilde yapacakki devletin var olduguna canı gönülden herkes inanacak ama altı ay önce başka altı ay sonra başka açıklama olursa kime inansın vatandaş örnegin yıllarca pensilvanya ile kol kola iken şimdi ayılar inlerinde gelecek saldırıyı bekliyor dikkat saldırı aynı masadan kalkanlar hadi buyurun ve inanın 5 1 Yanıtla
  • lalaru: biri diyor erdogan gönderdi biri diyor erdogan ihbar etti dün chp li Tanrıkulu elimizde belgeler var erdogan gönderdi bugün başka haber erdogan ihbar etti yuh da yine yuh 0 0 Yanıtla

Advertisement