Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte merhum dayısı Mustafa Yönet'in torunu 30 yaşındaki Fatih Yönet ile Müzeyyen ve Hasan Aksoy çiftinin kızı 27 yaşındaki Esra Aksoy'un nikah törenine katıldı.

13.04.2014 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte merhum dayısı Mustafa Yönet'in torunu 30 yaşındaki Fatih Yönet ile Müzeyyen ve Hasan Aksoy çiftinin kızı 27 yaşındaki Esra Aksoy'un nikah törenine katıldı. DAMADIN NİKAH ŞAHİDİ OLDU Alanya Belediyesi Düğün Salonu'nda çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, genç çiftin nikahını belediye nikah memuru Mustafa Veli kıydı. Başbakan Yardımcısı Arınç, damat Fatih Yönet'in nikah şahitliğini, gelin Esra Aksoy'un ise nikah şahitliğinin ise aile yakını Azize Karadağ yaptı. BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞMIŞLAR

Nikah töreninin ardından konuşan Bülent Arınç, evliliğin önemine değindi. Evlilikte sabır gerektiren günlerin de olabileceğini belirten Arınç, "Fatih yavrumuzla akrabayız. Esra kızımızı da birkaç ay önce bir ziyaretimizde tanımıştık. Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah kem gözlerden saklasın" dedi. EVLİLİK BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Evliliğin kutsallığına çok inandığını dile getiren Arınç, "Evlilik, aile yuvası ve nikah bizler için çok önemli. Tabi evliliğin her günü böyle sevinçli ve coşkulu olmayabilir. Hayat imtihanlarla doludur. Zaman zaman sabır gerektiren ve zorluklardan kaçmayı gerektiren günler yaşanabilir. İnşallah Fatih ve Esra da birbirlerine her gün daha çok bağlılık duyarak sabır göstererek o zorlukları da aşarlar" diye konuştu. EVLİLİK CÜZDANI GELİNE, YEMEK KİTABI DAMADA

Başbakan Yardımcısı Arınç evlilik cüzdanını geline, Alanya Belediyesi'nin hediyesi yemek kitabını ise damada verdi. Gelin ve damadın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Yardımcısı Arınç daha sonra ilçeden ayrıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Teoman ERİŞ-Görkem ÇANCI/ ALANYA,(Antalya),(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.


Advertisement