Başbakan Yardımcısı Arınç, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dinçyürek'i Kabul Etti - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Arınç, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dinçyürek'i Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC’ye su temin projesine ilişkin, "Böyle bir projenin başarıyla sonuçlanıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

20.11.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC'ye su temin projesine ilişkin, "Böyle bir projenin başarıyla sonuçlanıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'da KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ve beraberindeki heyeti kabul etti. Arınç, kabulde yaptığı konuşmada, Dinçyürek ve heyetle bir görüşme yapacaklarını belirterek, KKTC'ye 2 günlük yaptıkları ziyaretin de verimli geçtiğini söyledi.

Dinçyürek ise, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Her yıl giderek güçlenen eylem programının iyileştirilmesi konusunda temaslarda bulunmak ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asrın projesi olarak adlandırdığı programın hayata geçirilmesine sayılı günler kala mevcut durumun gözden geçirilmesi açısından buradayız. Diğer muhatap bakan arkadaşlarımızla görüştüm ve mevcut çalışmaları gözden geçirdik" diye konuştu.

KKTC'ye su temin projesini muhteşem bir proje olarak niteleyen Arınç, "Sonuçlanmak üzeredir. Türk ortak girişimi olarak yapılıyor. Kıbrıs ihtiyacı su meselesi. İçme ve sulama suyu olarak kullanılacak. Böyle bir projenin başarıyla sonuçlanıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Geldiğimiz noktayı teknik olarak görüşeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Arınç, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dinçyürek'i Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement