Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Teröre Karşı Ortak Mücadele Verilmeli - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Teröre Karşı Ortak Mücadele Verilmeli

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Teröre Karşı Ortak Mücadele Verilmeli

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Anadolu Ajansı'nın Erbil ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, bölgede etnik ve mezhebi çatışmaların yaşandığını hatırlattı.

21.11.2014 16:32  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Anadolu Ajansı'nın Erbil ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, son dönemde bölgede etnik ve mezhebi çatışmaların yaşandığını hatırlattı. Akdoğan, "Biz dost ve kardeş ülkeler olarak çalışmalıyız ve sorunlara demokratik çözümler önermemiz gerekiyor" diye konuştu. "Terörle karşı ortak mücadele verilmelidir" diyen Akdoğan, "Biz Irak yönetiminin terörle mücadelesinde yanındayız" dedi.

Açılış törenine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nden (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi, Maliye Bakanı Rebaz Muhammet, Belediyeler Bakanı Newroz Mevlüt, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Türkiye Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı, Türkiye Erbil Başkonsolusluğu yetkilileri, Türkiye ve Erbil'den gazeteciler ile diğer önemli isimler katıldı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani de yaptığı konuşmada, "Burada olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca, Türk hükümeti heyetinin gelişinden oldukça mutlu olduk. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve diğer hükümet yetkililerinin huzurunda hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu ofisinin, burada açılıyor olması halkımızın ve hükümetimizin doğu bilgi alması yönünde atılmış çok önemli bir adımdır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Teröre Karşı Ortak Mücadele Verilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serhan: apoya, genelaf sekreteryadan daha şereflidir, genel af istiyoruz, arkadaşlar, ben dedesi bu vatan için şehit olmuş bir vatanseverim, aptullah öcalana sekreter, yani sekreterya verilmesindense, apoyu, bir, genel, af ile serbest bırakmak türkiye için daha hayırlı, onurlu, ve, şerefli, olacaktır, o, zaman türkiye yönünü daha iyi bulacaktır. apoya, sekreterlik, masası, kurmak, ceza evlerindeki binlerce suçsuz, yere ceza yatan, insanlara ve şehitlerimize, hakarettir. genelaf istiyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement