Başbakan'ın Mitinginde Görevli Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 25 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Mitinginde Görevli Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 25 Yaralı

Başbakan\'ın Mitinginde Görevli Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 25 Yaralı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde görevli çevik kuvvet polislerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 25 polis yaralandı.

06.10.2015 22:58  Güncelleme: 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde görevli çevik kuvvet polislerini taşıyan midibüs, Tortum ilçesine 10 kilometre mesafedeki Güzelyayla mevkiinde iddiaya göre şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazada 25 polis yaralandı.

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

14 yaralının Tortum ilçesine, 9 yaralının ise Erzurum'a sevk edilerek tedaviye alındığı bildirildi. Yaralı polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Mitinginde Görevli Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 25 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • paris: Hdp 2023 te %50 13 157 Yanıtla
  • Serhat: Ölü bedenlere ıskence yaparsınız ha ALLAH c c belanızı böyle verır alma mazlum kurt halkının ahını cekersın aheste aheste. 62 24 Yanıtla
  • Siyah Kurt: Artik kuertleri nerde goersem dislicam haha hahaa 68 16 Yanıtla Siyah Kurt: Hahaha hosunuza gitmedi demi yamuk kuertler. 23 4 Siyah Kurt: Sende beni taklit ediyorsun. Yamuk seni. 5 0 Vicdan: O zaman sende yamuk türk oluyorsun. 2 1 Siyah Kurt: Olacak Okadar sevimli cingene kuertler. 0 1
  • genc osman: tüh bücüre bişi olmamış 26 44 Yanıtla
  • Ak parti: Polislerin hepsi cumhurbaskanimiza kurban olsun.Amin 6 42 Yanıtla DAHA NE KALDI: Zaten eneyiler kuban oluyor sende bana kurban ol enayi polis ve asker çok BİLAL linde gemileri çok ölün BİLAL lim için kurban olun BİLAL lime sarayıma kendinizi kurban edin enayilerim 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement