Başbakan'ın İftarına Katılan Yavuz Bingöl İsyan Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın İftarına Katılan Yavuz Bingöl İsyan Etti

Başbakan\'ın İftarına Katılan Yavuz Bingöl İsyan Etti

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, kendisini eleştirenlere "Konuşup durmayın" diyerek tepki gösterdi.

21.07.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü simaların Başbakan Erdoğan’ın Köşk seçimleri için düzenlediği vizyon belgesi toplantısına katılmaları ile ilgili tartışmalar kesilmeden, bu kez AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın düzenlediği geleneksel iftar daveti yeni Gündem maddesi oldu.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

İş, sanat ve spor dünyasından pek çok tanınmış ismin konuk olduğu iftara katılanlar arasında türkücü Yavuz Bingöl de yer aldı. gezi parkı olayları sırasında iktidarı ve Başbakan Erdoğan’ı eleştiren söylemleri ile öne çıkan ve solcu bir isim olarak bilinen Bingöl, AK Parti iftarına katılımı nedeniyle büyük tepki aldı. Erdoğan’ın elini sıkmaya yönelik çabasının yer aldığı kareler de sosyal medyada eleştirilen ünlü türkücü, Twitter hesabından kendisini savundu ve iftar davetine neden katıldığını açıkladı.

"KONUŞUP DURMAYIN"

Bugün, Twitter hesabından konuya ilişkin 10 mesaj paylaşan Bingöl, kendini şöyle savundu: "Ülkenin ne kadar kutuplaştığı ortada. Beni hemen astınız. Kılıçdaroğlu Başbakan olsa sağcı bir sanatçının elini sıkamaz mı? Ona ne derdiniz? Ülkede 3 tane cumhurbaşkanı adayı var. 3'ünün de çağırdığı davete giderim. 3'ünün de uzattığı ele el veririm. Sonuçta oy vereceğiz. Bu kadar basit kardeşler. Başka bir aday var da bizim mi haberimiz yok? Konuşup durmayın. Yazmayın da. İpotek altında mı iradem? Bu ülke kutuplaşmalardan çok çekti. Sizin yaşınız yetmez, bizim çektiklerimize. Kutuplaştıran sadece Başbakan değil. Herkes. Anladınız mı? Siz biz onlar bunlar şunlar. Hepimiz. Ne olacak sonu bunun? Bu kadar linçten ve küfürden sonra, tek arayan dostum Ahmet Mümtaz (Taylan) oldu. Dedi ki; ‘Sana küfür edilen tweetleri retweet etme, sil lütfen. Sen 30 yıldır bu ülkede bize bir şeyler anlattın. Sana böyle küfür edenler seni zaten sevmeyenlermiş. İzahat verme kimseye’ dedi. Kimseye cevap yazmayacağım artık, canınız sağolsun kardeşler…"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan'ın İftarına Katılan Yavuz Bingöl İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • ALİ OSMAN ŞENGUL: YAVUZ BİNGÖL DİYE BİRİMİ VAR 35 33 Yanıtla ALİ OSMAN: KEMALETTİN E ; GERÇEKTEN TANIMIYORUM BÖYLE BİR ŞAHSIN VARLIĞINDAN HABERİM YOK AYRICA TANIMAM DA GEREKMİYOR 0 0
  • ismayıl karakoç: sevgili yavuz bingöl sen doğru olanı yapıyorsun kötü söz her zaman sahibine ayıttır bu ülke bizimdir sağcısıda bizimdir solcusuda ülkeyi karıştıranlar dır sana hakaret etmeye kalkanlar sen bizlerin gönlünde taht kurmuş bir sanatcısın kafanı hiç takma allah yolunu açık etsin sevgili kardeşim: 36 25 Yanıtla
  • METE: yavuz bingöl Türk ekmeği yer, pkk türküsü söyler. 29 17 Yanıtla
  • selami: Gazze'de yapılan katliama karşı çıkan, başbakanın elini sıkmak için can atan veya yorum yaptığını zanneden ve yorumları aleyhte olunca hemen kırmızıya basan ak troller, Ceyhan'dan İsrail'e akaryakıt taşıyan gemiciklerin başbakanın oğluna ait olduğundan ve star'ın ortağı müslüman işadamı azerinin de İsrail'in petrolünün yarısını karşıladığını bilmiyorlar mı? Dolaylı da olsa katliama ortak olmuyorlar mı? 28 15 Yanıtla MEFTUN: SANKİ BİLGİ BELGE SUNUCA KAFALARINIZ DEĞİŞECEK, SADCECE KIVIRMAK İÇİN BAŞKA BİR SEBEP YARATACAKSINIZ. BİZ BOŞA TROLL DEMİYORUZ, ÇÜNKÜ MİLİTANLIK SİZİNKİ. . BUYRUN EFENDİM : HALKBANK İNTERNET SİTESİ, TARİH 20. 06. 201 SAAT : 11. 54 “Foreks’in gemi izleme kayıtlarından aldığı bilgiye göre, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Türkiye’nin Ceyhan limanına pompalanan petrolü taşıyan tankerlerden Liberya bandıralı SCF Altai, İsrail’in Ashkelon limanına yanaştı. SCF Altai 81 bin ton petrol taşıma kapasitesine sahip. ” BİLDİĞİNİZ GİBİ BU İŞLERİN PARALARININ TOPLANDIĞI DEVLET BANKASIDIR HALKBANK SON OPERASYONDA DA YAKALANMIŞTI. 0 0 MUSTAFA OLÇAY: SANKİ BELGELİ BİLGİLİ RESİMLİ VİDEOLU KONUŞMALI ANLAŞMALI GÖRDÜKLERİNE İNANIYORLARMIŞ GİBİ BİRDE ARAŞTIRANA SORANA İRDELEYENE KOYUN OLMAYANA CEVAP YAZIYORLAR BAKARMISIN. . ? 0 0
  • ZaZa PURIKLİ: adamsın yavuz bingöl 17 25 Yanıtla
  • ali: yalaka nankör rezil 27 14 Yanıtla
  • ALEYHTE: ALEYHTE YORUM YAZANLAR ;SİSİ'Yİ DESTEKLERSİNİZ, BİZ ETMEYİZ, ESAD'I DESTEKLERSİNİZ, BİZ ETMEYİZ , VELHASIL TÜM ZULÜMLERİ, DESTEKLERSİNİZ, BİZ ETMEYİZ. HA BİR DE ELİT TABAKALARA BAYILIRSINIZ. BİZ BAYILMAYIZ. TEK ÖNEM VERDİĞİMİZ ADAM GİBİ ADAMMERTÇE DİK DURANLARDIR. 16 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor
    13:41 Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor

    Giresun'da dünyanın en kaliteli tescilli fındığının üretildiği bölgede, fındığa ek gelir olarak salep üretimi yaygınlaştırılıyor. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında 43 çiftçiye salep yumru dağıtımı yapıldı ve ilk hasat gerçekleştirildi. Mehmet Davut'a ait salep bahçesinde 1 metrekarelik alandan 1 kilo 670 gram gibi yüksek bir verim elde edildi.

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi
    13:33 Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi

    Aksaray'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve protokol üyeleri Ihlara Vadisi'nde yürüyüş düzenledi. Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nin Aksaray turizminin göz bebeği olduğunu belirterek, yılda 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ve yeni hedeflerinin yılda 2,5 milyon turist ağırlamak olduğunu söyledi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.


Advertisement