Başbakan Erdoğan ve Oğlu Bilal Erdoğan Aynı Topa Kafa Uzattı - Son Dakika
Spor

Başbakan Erdoğan ve Oğlu Bilal Erdoğan Aynı Topa Kafa Uzattı

Başbakan Erdoğan ve Oğlu Bilal Erdoğan Aynı Topa Kafa Uzattı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan özel maçta aynı takımda forma giyen Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın aynı topa kafa uzatması ilginç görüntü oluşturdu.

27.07.2014 08:24  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Fatih Terim Stadı, yapılan törenle hizmete girerken Başbakan Erdoğan'ın da forma giydiği şöhretler maçı oynandı.

12 NUMARALI FORMA DİKKAT ÇEKTİ

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen karşılaşmada turuncu takımda yer alan Başbakan Erdoğan'ın 12. cumhurbaşkanının seçileceği seçim sürecinde 12 numaralı formayı giymesi dikkati çekti.

BABA-OĞUL AYNI TOPA KAFA UZATTI

Erdoğan'ın takımında; oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da forma giydi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı da aynı ekipte yer aldı. Aynı takımda yer alan Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan bir pozisyon esnasında aynı topa kafa uzattılar. O esnada birlikte haya yükselen baba ve oğlun görüntüsü bir hayli ilgi çekti.

KRAMPONDAKİ DETAY

Bu ekibin kalesini İstanbul Büyükşehir kalecisi Ufuk Ceylan korurken, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu da yedekler arasında kendilerine yer buldu. Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın giydiği krampondaki 'Erdoğan' yazısı dikkati çekti.

YILDIZLAR SAHADA KAPIŞTI

İstanbul Başakşehir'in bir diğer kalecisi Volkan Babacan'ın kalesini koruduğu beyaz takımda ise teknik direktör Mehmet Özdilek, Türkiye Futbol Federasyonu Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Berat Albayrak, Fettah Can ve Yılmaz Erdoğan gibi isimler yer aldı. Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in teknik direktörlük yaptığı karşılaşmayı Süper Lig hakemi Halis Özkahya yönetti.

BAŞBAKAN'DAN 15 DAKİKADA 3 GOL

Karşılaşmada beyaz takım, Mehmet Özdilek (2) ve Yılmaz Erdoğan'ın attığı gollerle 3-0 öne geçmesine rağmen Başbakan Erdoğan, yaptığı "Hat-trick" ile maça 3-3 beraberliği getirdi. Tribünde yer alan vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'ın attığı şık gollerle büyük sevinç yaşadı. Fatih Terim, basın mensuplarının Başbakan Erdoğan'ın performansıyla ilgili sorusunu, "Gayet iyiydi. Golleri de güzeldi" şeklinde yanıtladı. Mücadelenin ilk yarısını turuncu takım, penaltıdan bulduğu golle 4-3 önde tamamladı. Başbakan Erdoğan, tek devre sahada kaldıktan sonra soyunma odasına gitti. Erdoğan, bu sırada kale arkasında bulunan seyircilerle tokalaştı.Tribündeki bir gencin uzun süre sarıldığı Erdoğan, engelli bir gençle de yakından ilgilendi. Mücadeleyi turuncu takım, 9-4 kazandı.

SEN VARSAN TÜRKİYE ŞAMPİYON

Öte yandan, stadın değişik yerlerine "Bedduaların değil, dualarımızın cumhurbaşkanı", "Sen varsan Türkiye şampiyon", "Sen nereye biz oraya" ve "Gazze" yazılı pankartlar asıldı.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Başbakan Erdoğan ve Oğlu Bilal Erdoğan Aynı Topa Kafa Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Başbakan: Arslan Başbakan nım benim..Allah nazar ve belàdan korusun. Catlayın Hain Kıskanç lar 35 77 Yanıtla
  • mersin: ya bu siteye aleviler komnistler pkklılar kısaca chp liler yorum yazmasın 31 70 Yanıtla doğan okur: mersinli ben ak partili değilimde o saydıkarındanda değilim benim 50 tane dairem 5 milyar dolar param var sen ak partilisinya nasıl olsa memlekette sizin gel sana bağışlıyım bunları ben gidiyim olurmu siz ak parti olarak faşistliğin kitabını tekrar yazıyorsunuzda ne zaman farkına varıcak bu millet onu bilmiyorum 0 0 emre: bu site babanın sitesi mi? beyin terk. oksijen israfı seni 0 0 zehra: katılıyorum. saydıklarının hepsinin amacı aynı. BU MEMLETİ BİTİRMEK. hepsinin tek hedefi var. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN. . . 0 0 zehra: aleviler hariçtir. 0 0 SARI ZEYBEK: SENİN BEYNİN LOR PEYNİRİNE DÖNMÜŞ SOKAK TROLÜ. . KAFAYA BAK 'komnistler pkklılar. . Chp liler yorum yazmasın' bir kere KOMÜNİST yazılır cahil herif, CHP nin ne PKK ile ne KOMÜNİSTLER ile bir bağlantısı yok, olsaydı da senden korkmaz açıklardı. . Zaten komünistlerin de PKK lıların da partisi var eğer biliyorsan. . Demekki sana böyle öğretmişler CHP herşeyin anası. . Sayın admin(ler) hiç bir bilgisi olmadığı gibi, ortalığı karıştıran, iftira ve hakaretler üreten bu tip kişilerin yorumunun yayaınlanmamasını öneriyorum. 0 0
  • SEMİRAMİS: SEÇİME 2 HAFTA KALA ŞOVLAR BAŞLADI, ŞİMDİ TOP OYNAYAN HALK ADAMI MODUNDAYIZ, SONRA DAWN SENDROMLU HASTAYA SARILIŞ, HEMEN ARKASINDAN DA IŞİD DEN KURTARILAN ELÇİLİK GÖREVLİLERİ. . . HÜLOĞĞĞ 49 24 Yanıtla
  • kerim: ben fenerbahçenin yerinde olsam erdoğanı transfer ederdim kimse korkudan ceza sahasına girmez kaleye şut bile cekmezlerdi gol yemeden şampiyon olurdu fb 60 6 Yanıtla fener: siz zaten şike yapmaya alışıksınız. yani şikeyle maçı kazanalım diyorsunuz. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement