Başbakan Erdoğan Rize'de - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Rize'de

Başbakan Erdoğan Rize\'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir istiklal mücadelesi verdiklerini söyleyerek, Güneysululardan başka partilere oy vermemelerini istedi.

20.03.2014 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir istiklal mücadelesi verdiklerini söyleyerek, Güneysululardan başka partilere oy vermemelerini istedi.

Rize'de düzenleyeceği miting öncesi Trabzon'dan Karayolu ile Rize'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Güneysu'da kendisini karşılayan partililere seslendi. Erdoğan otobüsten yaptığı konuşmasında, önümüzdeki seçimin çok farklı bir seçim olduğunu, bir istiklal mücadelesi verdiklerini belirterek, "Siz değerli hemşerilerimden özellikle bir şey istiyorum. Oda nedir biliyor musunuz şu Güneysu'da, burası benim ana baba ocağım. Burada AK Parti'den başkasına oy çıkmamalı diyorum. Çünkü bu seçim farklı bir seçim. Alışılmış bir seçim değil. Bu seçimin durumu farklı. Yarın da aynı şeyi Rize'den isteyeceğim. Bu seçimde biz mücadeleyi özellikle bir partiye karşı vermiyoruz. Olayın boyutu büyük. Burada bir istiklal mücadelesi veriyoruz. Bir istikbal mücadelesi veriyoruz. Bu seçimden bizim çok farklı, çok bir güçle çıkmamız gerekiyor. Buradan alacağımız güç bilesiniz ki ne ana muhalefeti bırakır, ne yavru muhalefeti bırakır ve Pensilvanya'yı bırakır" dedi.

Başbakan Erdoğan beraberinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte dinlenmek üzere Merkez Mahallesi'nde ki konutuna geçti. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi
    18:57 Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca seçimde görev yapacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya köy, belde ve ilçede görevli memur ve 281 sandık başkanı katıldı. İlçe Seçim Müdürü Beşir Ertaş ve Hakim Hüseyin Tuncay Türk tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

  • Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı
    18:55 Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı

    Trakya'da il seçim kurullarınca, il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görevli sandık kurulu başkanlarına seçim malzemeleri dağıtıldı. Malzeme torbaları içinde birleşik oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu ve sandık seçmen listeleri bulunuyor.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti
    18:55 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında Havran ilçesindeki vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatarak, ilçe halkına teşekkür etti ve sandıkları patlatacaklarını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Yılmaz'a BalBucks ile ilçeyi buluşturduğu için teşekkür etti ve 31 Mart'ta büyük bir coşkuyla yeni bir zafer için hazır olduklarını ifade etti.

  • Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi
    18:54 Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

    İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında, 42 kişi askeri ceza kanununa muhalefet suçundan aranırken, 844 şüphelinin sorgusu yapıldı ve 9 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    18:52 Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.


Advertisement