Başbakan Erdoğan'a Kargı'dan Maddi Destek - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan'a Kargı'dan Maddi Destek

Başbakan Erdoğan\'a Kargı\'dan Maddi Destek

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir destekte Çorum’un Kargı ilçesinden geldi.

25.07.2014 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir destekte Çorum'un Kargı ilçesinden geldi.

İlçede sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 100 kişilik grup Cuma namazı çıkışı bankaya giderek Başbakan Erdoğan için açılan hesaba bağışta bulundular. Banka önünde toplanan vatandaşlar ayrıca 'Erdoğan varsa bende varım', 'Erdoğan seninle daha güçlüyüz' yazan pankartlar açtılar.

Banka önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, "Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek olduğumuzu göstermek ve bunu maddi manevi dile getirmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlere ihtiyacı vardır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada ve İslam dünyasında sözünün eri olduğunu gösteren Başbakanımıza Çankaya yolunda başarılar diliyoruz" diyerek destek vereceklerini belirttiler.

BAŞKAN ŞEN'DEN TEŞEKKÜR

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar da vatandaşların yanlarına gelerek, Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Zeki Şen, 'Vatandaşlarımız tarafından başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen ilgi çok güzel. Yapılan yardımlar Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde çok büyük katkılar sağlayacaktır. Yaklaşmakta olan seçimin sonucunun hem ülkemize hem de tüm dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ise, cumhurbaşkanı adaylarının başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Bunlar dilde kalmamalı herkes kendi üzerine düşeni yapmalı başbakanımıza sahip çıkmalıyız. Desteğin azı çoğu olmaz onunla olduğumuzu bilmesi en büyük temennimizdir" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'a Kargı'dan Maddi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement