Başbakan Erdoğan'a Köşk Adaylığı İçin Aile Boyu Destek Verdiler - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Köşk Adaylığı İçin Aile Boyu Destek Verdiler

Başbakan Erdoğan\'a Köşk Adaylığı İçin Aile Boyu Destek Verdiler

Kahramanmaraş'ta 82 yaşındaki işçi emeklisi kişi, oğlu, torunu ve torununun çocuğuyla, Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağışta bulundu.

31.07.2014 19:55  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Mustafa Bozdoğan, oğlu, torunu ve torununun çocuğuyla, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış yaptı.

ŞUBEYE GİTTİLER

Türkoğlu ilçesinde yaşayan Mustafa Bozdoğan, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan için açılan hesaba para yatırmak üzere, oğlu Faruk, torunu Fatih ve torununun çocuğu Fatma Zehra Bozdoğan ile ilçedeki bir banka şubesine geldi.

KÜÇÜK KIZ BİRİKTİRDİĞİ PARAYI BAĞIŞLADI

Mustafa Bozdoğan, 780 lira olan emekli maaşının tamamını, 8 yaşındaki Fatma Zehra ise kumbarasında biriktirdiği 19 lira 50 kuruşu ilgili hesaba yatırdı. Bozdoğan'ın oğlu Faruk ve torunu Fatih de hesaba sembolik olarak bir miktar para havale etti.

"HEPİMİZ DESTEĞİMİZİ VERDİK"

Bozdoğan, yıllardır aynı yolda yürüdüğü Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimini kazanması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Yatırdığım para helal olsun, benim bir iş yerim var, artık bu ay geçimimizi oradan sağlayacağız. Dört kuşak olarak, oğlum, torunum ve torunumun çocuğu da benimle beraber koşa koşa geldi ve hepimiz karınca kararınca desteğimizi verdik" dedi.

"12 YILDA TARİH YAZDI"

Faruk Bozdoğan da Başbakan Erdoğan ile dünya görüşlerinin aynı olduğunu ifade etti. Torun Fatih Bozdoğan ise Erdoğan'ın son 12 yılda tarih yazdığını söyledi. Fatma Zehra Bozdoğan da bayramda biriktirdiği harçlığını Erdoğan'a seve seve gönderdiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Köşk Adaylığı İçin Aile Boyu Destek Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • akdeniz: bakın akp karşıtları ya kominist oluyor ya kürt ya çakma MHP li yada alevi bunların amacı özgürlük barış diyerek ALLAHIN DİNİ İSLAMI yoketmek bunlar ya aponun yolundan yada A tatürkün yolundan giderler türkeşte rahmetli olunca mecburen erdoğana döndü millettin büyük bir kısmı çünkü biz bu devleti asla chp lilere yani dinsizlere ve pkklılara teslim etmeyiz 5 6 Yanıtla
  • Deli: Al parayi, ver parayi, al parayi. . 2 1 Yanıtla
  • mehmet: DİKKAT : Az Önce cuma namazından geldim dışarıda bir Suriyeli dileniyordu. (allah yardım eylesin. ayagında alçı vardı. belkide gerçekten ihtiyacı vardı. )tüm cemmaten 1 tl bile yardım yapılmadı. bizleri bu hale getirenler utansın. Polisleri göz altına aldılar. suçluysa yargılasınlar. ama kendi getirdikleri kanuna bile uymuyorlar. 4 gün olan göz altı süresi 8 gün oldu. Bu adallet herkese lazım bugün ona yarın bize. 0 1 Yanıtla
  • mehmet: milli gelirimiz 2-3 kat artı diyen fakat vatandaşın borçluluk oranının 11 kat artığını görmeyen. ülke nüfusunun  yaklaşık 8. 500. 000 kişinin devleten yardım alarak geçindiğini düşünürsek her evden 2 oy alsa 16. 000. 000 oy eder akp nin 21. 000. 000 oyu var. satın alınan oyun miktarını bir düşünün. Libya dedi 3 bölündü. suriye dedi 3 bölündü. ırak dedi 3 bölündü. dış politika sıfır bile değil bunları bir düşünün oyunuzu verirken. He bunu okurken hemen tek taraflı bakmayın CHP Uyuşturucu ile ilgili kanun teklifi veriyor. akp red oyu kullanıyor. bu kadar kutuplaşma doğrumudur. eğitim sistemi rezil (hemen dersaneye bağlamayın) lise tercihleri yapılıyor karma karışık seneye yeniden değişeceği söyleniyor. BU KONUYA 1 0 Yanıtla
  • mehmet: G. Antepte 103 yaşındaki neneyi oyunanuna alet edecek kadar aciz / vanda BBP başkanı diye birini çıkratacak kadar yalancı (BBP açıklama yaptı vanda il başkanı yok diye) Ey vatandaşlar HDP Baskanının dediği gibi bizim 7 sülalamiz 40 yıl çalışsa kolundaki saatin ZEMBERĞİNİ alamayız. MHP Başkanının OGLU bilal erdoğan ile ilgili 'KARUN KADAR ZENGİN' ifadesinin bulunduğu kayıtları mahkeme kararı ile kaldıtıran. Gemi takip sisteminden takip edilen petrol tankerleri Barzani geldikten sonra 2 günde 11 civarında israile petrol taşıyan. yahudi cesaret madalyasını istendiği için veren. BOLİVYA kadar Olamayan (israili terörist ülke ilen etti). Kınamaktan israili kına evine çeviren ama fili olarak herhangi bir hareket yapamayan kim. Devamı diğer yromda 0 0 Yanıtla

Advertisement