Başbakan Davutoğlu, Trabzon'da Maç Yaptı - Son Dakika
Spor

Başbakan Davutoğlu, Trabzon'da Maç Yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor'da daha önce oynamış futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç yaptı. Davutoğlu, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

22.05.2015 23:25  Güncelleme: 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon'da düzenlediği mitingin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadında maç yaptı.

Başbakan Davutoğlu maçta forvet pozisyonunda görev yaparken 3 gol kaydetti, bir de asist yaptı. Maç 4-4 biterken kırmızı takımın gollerini Tolunay Kafkas (2), Soner Boz ve ikinci yarıda takım değiştiren Süleyman Soylu kaydetti.

Maçta Trabzonspor efsaneleri bordo-mavili formayla kırmızı takımı oluştururken, Davutoğlu'nun takımı ise beyaz Trabzonspor formasıyla beyaz takım oldu.

Maçta her iki takımda Trabzonspor formalarıyla mücadele ederken Başbakan Ahmet Davutoğlu, 61 numaralı Milli Takım formasıyla sahada yerini aldı.

BEYAZ KADRO

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ile AK Partili Bakanların içinde yer aldığı Beyaz takımın kaleciliğini Liseler Arası Dünya Şampiyonasında Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinin kaleciğini yapan Kerem Civelek yaptı. İlk 11'de ise şu isimler yer aldı:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın

Yedeklerde ise; Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora ile İsmail Atasoy ve Mustafa Akkaya yer aldı.

KIRMIZI KADRO

Trabzonspor'da daha önce forma giymiş ve şuan da Teknik Direktörlük yapan Şota Arveladze, Tolunay Kafkas gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Takımda şu isimler yer aldı:

Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Şota Arveladze, Kemal Serdar.

Yedeklerde ise:

İhsan Derelioğlu, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, Mehmet Köroğlu, Turgut Kural, Metin Bak, İsmail Şahin, İsmail Çelik, Muzaffer Bilazer, Soner Boz, Hamdi Aslan, Yavuz Şanver, Omay Yılmazer




Başbakan Davutoğlu, Trabzon\'da Maç Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Başbakan Davutoğlu, Trabzon'da Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • LAZOĞLU 61: vatan sevdalısıyız trabzon mhp diyor oylar mhp ye 16 6 Yanıtla
  • yuvali: iste basbakan böyle olmali yasasin AKP diyerleri cöpe at gitsin 9 9 Yanıtla
  • iso: Bunlar oy kayıp ettikçe farklı şeyler yapmaya başladılar yarında sahada takla atarlar 11 6 Yanıtla
  • ANTİ HDP: İnsanımızda hiç tahammül kalmamış. 60 yaşından büyük adamlar maç yapıyor onları bile eleştiriyorlar. Trabzon deyince ne akla gelir, tabiki Trabzonspor. Siyasilerde bunu bildiği için siyasete renk katıyorlar. Nobran suratlı siyasiler mi olsun Birazcık gülümsemediniz mi bu görüntülere Hayat gülünce, doyunca, bağımsız bayrağımızın altında ve özgür ülkende mutlu yaşayınca güzel. Vatanına ve bayrağına sahip çık. Ülkene hainlik yapanların seni kaldırmasına izin verme. Vatan giderse herşey biter. 15 2 Yanıtla
  • Ne fark eder: Sabah sabah tipe bak yau 10 6 Yanıtla
  • Sözün özü: Yakışır Başbakanımıza 4 11 Yanıtla
  • HIRSSIZZZ HAYDUT AKKOYUNLAR MEEEEE: Ayagi Kirilmamismi Kukla Ahmedo 8 6 Yanıtla
  • Eşkenar hırsız olmayan: Kesin şike vardır 8 3 Yanıtla
  • JamaL Dersîm: 7 haziranda HDP 10 : 0 akp... 3 8 Yanıtla
  • Vatandaş: Ayakta zor duruyor 3 gol nasıl atmış. 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.

  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı
    15:06 Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

    Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı, Balıkesir İl Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı sonuçlarla üst üste 2. kez Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Şampiyona 25-28 Nisan tarihlerinde Çanakkale Ezine 22 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan misafir tribün seyircilerinin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.


Advertisement