Başbakan Davutoğlu'nun Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu'nun Esnaf Ziyareti

Başbakan Davutoğlu'nun esnaf ziyareti- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Trabzon ziyaretinde tanıştığı kunduracı Alpaslan Bakır'ı ziyaret etti- Kunduracı Bakır: "Toplumda çok fazla yer kaplamıyoruz ve bir toz tanesi kadar fakirhane iş yerimiz var. Bir Başbakanın gelip ziyaret etmesi bizi mutlu etti ve onurlandırdı" Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Trabzon ziyaretinde tanıştığı, 25 yıllık kunduracı Alpaslan Bakır'ı iş yerinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

20.12.2014 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Davutoğlu'nun esnaf ziyareti- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Trabzon ziyaretinde tanıştığı kunduracı Alpaslan Bakır'ı ziyaret etti- Kunduracı Bakır: "Toplumda çok fazla yer kaplamıyoruz ve bir toz tanesi kadar fakirhane iş yerimiz var. Bir Başbakanın gelip ziyaret etmesi bizi mutlu etti ve onurlandırdı" Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Trabzon ziyaretinde tanıştığı, 25 yıllık kunduracı Alpaslan Bakır'ı iş yerinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.Alpaslan Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Trabzon'u ziyaretinde tanıştığını belirterek, "Bir akşam geç saatte biz yine dükkanda çalışıyorduk. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da caddeden geçerken bizi gördü ve arabasından inerek yanımıza geldi. Birbirimize bir anda ısındık. Yaklaşık 20 dakika sohbet ettik. Güzel bir tanışma olmuştu" dedi.Başbakan Davutoğlu ile aralarında çok güzel diyaloglar geçtiğini dile getiren Bakır, "Başbakanımız bize babasının mesleğinin de kunduracılık olduğunu söyledi. Kunduracılığın değerli bir meslek ve alın teri olduğunu söyledi. Aramızda çok güzel diyaloglar geçti ve hatıra fotoğraf çektirdik" diye konuştu.Bakır, Davutoğlu'nun kente ikinci ziyaretinde de kendisini unutmamasından mutlu olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben gelmesini bekliyordum aslında. Çalışırken bir kalabalığın bu yöne geldiğini gördüm ve anladım ki Başbakanımız buraya geliyor. Ona doğru yöneldim ve kollarımı açtım. Çok duygulandım ve bir anda sarıldım ona. O insanlar her noktada bizleri temsil ediyor. Öyle bir insanın yanıma gelmesi, beni ziyaret etmesi çok farklı bir duygu. Toplumda çok fazla yer kaplamıyoruz ve bir toz tanesi kadar fakirhane iş yerimiz var. Bir Başbakanın gelip ziyaret etmesi bizi mutlu etti ve onurlandırdı."Başbakan Davutoğlu'na önceki ziyarette çektirdikleri hatıra fotoğrafını da gösterdiğini anlatan Bakır, Davutoğlu'nu çok sevdiğini sözlerine ekledi. ..

Başbakan Davutoğlu\'nun Esnaf Ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu'nun Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement