Başbakan'dan Vekillere Torba Kanunla İlgili Son Dakika SMS'i - Son Dakika
Ekonomi

Başbakan'dan Vekillere Torba Kanunla İlgili Son Dakika SMS'i

Yeni hükümeti kuran Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Milletvekilleri'ne gönderdiği mesajla ilk talimatını vererek Torba Kanun için Ankara'da kalmalarını istedi.

31.08.2014 20:17  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, vekillere gönderdiği mesajda ilk talimatını verdi. 'Torba Kanun'u yeniden ele alınması nedeniyle Davutoğlu AK Parti'li vekillerden 1-9 Eylül tarihleri arasında Ankara'da kalmalarını istedi.

TORBA KANUN YENİDEN ELE ALINACAK

1-9 Eylül'de görüşmesi yarım kalan 'Torba Kanun' yeniden ele alınacak. Davutoğlu bu nedenle vekillere son dakika SMS göndererek Ankara'da kalmalarını istedi.

YÜZBİNLERİ İLGİLENDİREN TORBA KANUN İÇİN TALİMAT

Ahmet Davutoğlu'nun Meclis'teki ilk icraatı olacak olan 'Torba Kanun' yüzbinlerce insanı yakından ilgilendirirken Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesine denk gelen görüşmeler olaylı geçmişti.

7-8-9 EYLÜL'DE TORBA KANUN MARATONU VAR

AK Parti yönetiminden milletvekillerinin cep telefonlarına gönderilen mesaja göre 'Torba Kanun' görüşmeleri 7-8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Davutoğlu Hükümeti'nin programı 1 Eylül'de görüşülmeye başlanacak güvenoyu oylaması ise 6 Eylül'de yapılacak.

Başbakan\'dan Vekillere Torba Kanunla İlgili Son Dakika SMS\'i
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Başbakan'dan Vekillere Torba Kanunla İlgili Son Dakika SMS'i - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • emeklilikte yaşa takılanlar: emeklilikte yaşa takılanlar gasp edilen haklarını istiyor ölüm var kul hakkı var 18 3 Yanıtla
  • Murat POLAT: EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN haklarını neden teslim edemiyorsunuz, 25 YILDAN FAZLA ÇALIŞMIŞ BİRİSİ OLARAK 9200 GÜN PİRİM YATIRMIŞ BİRİ OLARAKKK, BEKLENTİMİZE NEDEN CEVAP VEREMİYORSUNUZ, NEDEN BİZİM YARIMIZKADAR PİRİM YATIRANLARA KOLAYLIK SAĞLIYORSUNUZDA BİZLERE HAKKIMIZI VERMİYORSUNUZ BİZLER BU VATANA ASKERLİK YAPMADIKMI BİZLER BU VATANIN EVLADI DEĞİLMİYİZ BİZLERİN SURİYELİLER KADAR DEĞERİ YOKMU GERİYE KALAN YAŞ SÜREMİZİ HAKKINIZ OLMADIĞI HALDE BORÇLENDİRAMAZMISINIZ VE NEDEN ADALET VE KALKINMA PARTİSİ KOYDUNUZ PARTİNİN ADINI. :((( 17 2 Yanıtla
  • müslüm arar: sayın başbakanım inşallah mahkumlarımıza bir af çıkarırsınız 9 5 Yanıtla
  • ÜMİT: EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARDA GÜNDEME ALINSIN TORBA YASADA 11 1 Yanıtla
  • taner: Merak etmeyin. Cumhurbaskani ne soylerse onu yapacaktir sayin basbakan. 5 3 Yanıtla
  • ali gel: Saygıdeğer başbakanımız, torba yasada, uzun zamandan beri Yardımcı Doçent olarak görev yapanların ihtiyaç duyulan üniversitelere görevlendirilmek suretiyle, doçent yapılmalarını talep ederiz. Böyle bir uygulama ile yurt dışına gidip görev yapma imkanı olmayan ancak kendi memleketinde görev yapma imkanı bulan bir kişi, bir taraftan memleketin ihtiyacını görürken diğer taraftan kendine ünvan verilmekle onurlandırılmış olur. Bu millet ve memlekete hayırlı hizmetler yapmanız dileğiyle, başarılarınızın devamını temenni ederim. 2 6 Yanıtla
  • kardelen ankara: sayın başbakanım. senelerdır polıse 3600 derece sozu veren(sızın partıde dahıl)hiçbır ıktıdar bunu gerçekleştırmedı. unutmayınızkı bır polıs emeklı olunca sadece 40-50 bın emeklı ıkramıyası alabılıyo. onada 0dunluk katı dahı gelmıyo. bınlerce polıs emeklı olunca ya bın tl lık işe gırıyor yada suça bulaşıyor. ama dıger meslek kuruluşları 3600 alıyorken polıse vermek çokmu zor. bıraz insaf ltf. sızden bır başlangıç müjdesı beklıyor 370 bın polıs. saygılar 4 3 Yanıtla
  • Berat Oz: Taşeronluk sisteminin torba kanunundan sonra da elden geçirilmesi gerek çok yanlışlar var sistemde 6 0 Yanıtla
  • ali gel: Torba yasada, uzun zamandan beri Yardımcı Doçent olarak görev yapanların durumu ele alınmasını talep ederiz. Saygıdeğer başbakanım, siz de çok iyi bilirsiniz ki; başka ülkelerde ve özellikle gelişmiş ülkelerde Yardımcı Doçentlik ünvanı yok, kişi doktorasını bitirdikten ve belli şartları yerine getirdikten sonra Doçent ünvanı almaya hakkazanır. Bu yüzdendir ki bizde doktorasını bitiren biri Yardımcı Doçentlik kadrosunun olmadığı bir ülkeye gidip, iki yıl orada görev yapıp döndükten sonra burada Doçentliğe intibakı yapılmakta ve sözkonusu kişi Doçent olmaktadır. Bu uygulama neden ülke içerisinde gerçekleştirilmemektedir? Zira, bazı üniversitelerimizde Doçent ve Profesörlerin oturacağı yer yokken, bazı üniversitelerimizde ise Profesör ve Doçent yok, derslere sadece öğretim görevlileri ve yardımcı doçentler girmektedir. Başarılar. . 1 4 Yanıtla
  • HÜLYA DÜLGE: sizden eğitimde yapılan hataların düzeltilmesini bekliyoruz. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement