Başbakan: 3 Kahramanı Alçaklar Şehit Etti, Cezasını Çekecekler - Son Dakika
Güncel

Başbakan: 3 Kahramanı Alçaklar Şehit Etti, Cezasını Çekecekler

Davutoğlu, Hakkari'de şehit edilen 3 asker ile ilgili, "Kendilerini takip eden alçaklar tarafından şehit edildiler. Talimatlar verdim gereken yapılacak." dedi.

25.10.2014 20:35  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari'de şehit edilen 3 asker ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, "3 kahraman kendilerini takip eden alçaklar tarafından şehit edildi. Talimatlar verdim alçaklar için gereken yapılacak. Süreç taviz verme süreci değildir." dedi.

"CEZASINI ÇEKECEKLER"

Başbakan Davutoğlu, "Türkiyeyi kargaşaya sürükleyen çevrelerin plananına açık örnek. Bu günler herkes icin bir sınavdır. Talimatları verdm bu alçaklar yaptıklarının cezasını çekecek." ifadelerini kullandı.

"KİMSEYE VERİLMİŞ BİR SÖZÜMÜZ YOK"

Davutoğlu, "Hiçbir hükümet yetkilimizden, başta benden, İmralı'da sekreterya kurulacağına dair bir ifade sözkonusu olmamıştır. Hiçkimseye verilmiş bir sözümüz de yok. Kamu düzeni sağlanmadan hiçbir talep, hiçbir görüşme bu anlamda yapılamaz. Kamu düzeni sağlanacak, bu hunharca saldırılar sona erdirilecek." şeklinde konuştu.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"KILIÇDAROĞLU İFTİRA ATIYOR"

"Kılıçdaroğlu geçen gün yaptığı bir açıklamada Öcalan'ın benimle görüştüğüne dair çok açık söylüyorum ihanet içeren bir açıklama yaptı. Kimse bizden bir açıklama olmadan bu tür itham ve iftiralarla toplumu provoke etmemelidir. Kılıçdaroğlu öcalan ile görüştüğümü söyledi, bu bir iftiradır.

"GELİŞMELERE DİKKAT EDİN"

Kobani'deki gelişmelere Türkiye her zaman insani yardım açısından bakmıştır. Son birkaç gün içinde ortaya çıkan gelişmeleri herkesin yakından takip etmesi lazım. Türkiye'de sokağı kana bulayan bu Vandallar Kobani'ye yardım edilmesi için bunu yaptıklarını söylüyorlardı.

"NİYET KOBANİ'NİN SAVUNULMASI DEĞİL"

Esas niyet Kobani'nin savunulması filan değil. Kobani'de IŞİD bir terör örgütü ise kendileri de Suriye rejimi ile işbirliği yapan bir grup olarak orada üs edinmek istiyorlar.

"TÜRKİYE İYİ NİYETİNİ GÖSTERDİ"

Şu ana kadar Kobani'ye bir geçiş olmamıştır ama Türkiye'nin iyi niyetini herkes görmüştür. Türkiye iyi niyetini gösterdi ama PYD bunu olumlu karşılamadı.

"OLUMSUZLUĞU ORTAYA ÇIKARAN PYD"

Kobani'de Suriye halkının kendi unsurları, terör unsurları hariç, Kobani'yi savunmak isterlerse Türkiye bu konuda gerekli kolaylığı göstereceğini ortaya koymuştur. Şu ana kadar bir geçiş yaşanmamıştır çünkü bu yardım taleplerirne olumsuz cevap veren PYD'dir.

"KILIÇDAROĞLU PARTİSİNİN GELECEĞİNİ BİLMİYOR"

Kılıçdaroğlu, kendi partisinin tarihini bilmiyor. Onun partisi Türkiye'de 27 Mayıs İhtilali'ni destekleyen partidir. Darbecileri destekleyen, o darbecilerle işbirliği yapan partidir.

"BAYAR SÜRÜKLENEREK KÖŞK'TEN ÇIKARILDI"

Çankaya Köşkü'nü kirleten bu zihniyettir. Çankaya Köşkü tarihte birkaç kere kirlenmişse biri de o gündür. Celal Bayar, Çankaya Köşkü'nden çıkmadığı için sürüklenerek çıkarıldı.

"ŞEREFTİR"

CHP o gün yaptığı açıklamalara baksın. Halkımızın tertemiz oylarıyla seçilmiş Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği ilk Cumhuriyet Resepsiyonu'na gitmek şereftir. Darbecilere verdiği desteği unutup böyle bir açıklama yapmak da Sayın Kılıçdaroğlu'na yakışır, Çünkü tarihi bilmiyor."

Başbakan: 3 Kahramanı Alçaklar Şehit Etti, Cezasını Çekecekler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan: 3 Kahramanı Alçaklar Şehit Etti, Cezasını Çekecekler - Son Dakika


Advertisement