Baroni'nin Yeni Adresi Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Baroni'nin Yeni Adresi Belli Oldu

Fenerbahçeli eski futbolcu Cristian Baroni, Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'la sözleşme masasına oturdu.

28.11.2014 12:56  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile yollarını sezon başında ayıran ve o tarihten bu yana boşta olan Cristian Baroni'nin yeni adresi belli oldu. Brezilya basınında yer alan haberlere göre 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Corinthians yöneticileri ile bir araya gelerek sözleşme görüşmesine oturdu.

KULÜPLE GÖRÜŞTÜ

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, deneyimli orta saha oyuncusu kulüp başkanı Mario Gobbi Filho ve kulübün futbol direktörü Ronaldo Ximenes ile bir araya geldi ve kontrat şartları hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.

AYLIK 160 BİN EURO İSTEDİ

Gerçekleştirilen görüşmede yıldız futbolcunun 500 bin Brezilya Reali (160 bin euro) aylık ücret talep ettiği belirtildi. Cristian'ın ayrıca eski başkan Andres Sanchez ile de bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Geleceğini sağlama alan ve yönetimin değişmesi halinde bir ayağı çukurda kalmak istemeyen Cristian'ın ayrıca, şubat ayında yapılacak seçimlerde başkan adayı olacak olan Roberto de Andrade ile de özel olarak görüştüğü ifade edildi. 2009-1014 yılları arısında Fenerbahçe forması giyen Cristian, sarı-lacivertlilere gelmeden önce Corinthians forması giymişti.

EN UYGUNU CRISTIAN

Siyah-beyazlı Sao Paulo ekibinin yöneticilerinin, kulübün 2013'ten bu yana içinde bulunduğu ekonomik durumu ve finansal dar boğazı göz önünde bulundurarak çok büyük yıldızlardan vazgeçtikleri ve 31 yaşındaki futbolcu üzerinde uzlaştıkları, oyuncunun öne sürdüğü teklifi kabul etmeye yakın oldukları bildirildi. Brezilya ekibinde 2015 yılında mali yapının daha da bozulma ihtimali bulunduğunu göz önünde bulunduran yöneticilerin, Cristian'ın istediği paraları kulüp için makul olarak değerlendirdikleri belirlendi.

Baroni\'nin Yeni Adresi Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Baroni'nin Yeni Adresi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement