Bariyerlere Çıkan Otomobile, Minibüs Çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Bariyerlere Çıkan Otomobile, Minibüs Çarptı

Bariyerlere Çıkan Otomobile, Minibüs Çarptı

Sakarya D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çıkan otomobile, minibüs çarptı.

19.01.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çıkan otomobile, minibüs çarptı. Kazada otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Ukrayna uyruklu 4 kadın yaralandı.

Akyazı ilçesi D-100 karayolu TEM kavşağında meydana gelen trafik kazasında, Akyazı'dan Adapazarı istikametine gitmekte olan ve alkollü olduğu iddia edilen Z.Ç. yönetimindeki 81 BZ 286 otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazanın ardından H.A yönetimindeki 54 HU 198 plakalı minibüs ise kaza yapan otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil içerisinde bulunan Alexi, Turuva, Anastasia ve Cristin isimli 4 Ukrayna uyruklu kadın yaralandı.

Yaralılar 112 ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bariyerlere Çıkan Otomobile, Minibüs Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2 kişiyi yaralayıp gasp eden 8 kişi tutuklandı
    12:44 2 kişiyi yaralayıp gasp eden 8 kişi tutuklandı

    Ankara'da 5 Nisan tarihinde meydana gelen 'Nitelikli Yağma ve Kasten Yaralama' olayında, 2 kişiyi yaralayarak cep telefonu ve 7 bin lira gasp eden 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı
    12:38 Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Susuz beldesi yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 5 kişi yaralandı. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Olayın ardından sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi.

  • Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    12:36 Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ç.K. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 25,56 gram esrar ve 58 bin TL ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.


Advertisement