Barışmayı Reddeden Eski Eşinin Boynuna Ağaç Oyma Aleti Sapladı - Son Dakika
Güncel

Barışmayı Reddeden Eski Eşinin Boynuna Ağaç Oyma Aleti Sapladı

Barışmayı Reddeden Eski Eşinin Boynuna Ağaç Oyma Aleti Sapladı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, barışmadığı reddeden eski eşini ağaç oyma aletiyle yaraladı.

23.05.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, barışmadığı reddeden eski eşini ağaç oyma aletiyle yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Alaybey Mahallesi'nde sabah işe gitmek için evden çıkan Seda Nazlı Özer'in (36) önünü, iddiaya göre 9 yıl önce boşandığı eski eşi Ali İ. (42) kesti. Ali İ. 2 çocuğunun annesi Özer'e tekrar barışma teklifi yaptı. Olumsuz cevap aldığı ileri sürülen Ali İ., Seda Nazlı Özer'in boynunu marangozların mobilya oymakta kullandığı sikarpela adı verilen kesici aleti sapladı. Kadın kanlar içerisinde yerde kalırken şüpheli eski koca olay yerinden kaçtı. Durumu gören çevredekilerin ihbarı ile gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Seda Nazlı Özer'i ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Öte yandan kaçan şüpheli Ali İ., polis ekiplerince yakalandı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde müdahale edilen yaralı kadın daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Seda Nazlı Özer'in boynundan sikarpela adı verilen kesici alet çıkarıldı. Hastanede tedavisi devam eden Özer'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Ali İ. polisteki ifadesinde eski eşi olan Seda Nazlı Özer'i kıskandığını, konuşmak için yanına gittiğinde tartışmaya başladıklarını ve üzerinde bulunan kesici aletle eski eşini yaraladığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ali İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ayrıca Ali İ. hakkında eski eşinden 2 ay süreyle çağrı üzerine koruma kararı ve 6 ay süreyle uzaklaştırma tedbir kararı verildiği ortaya çıktı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barışmayı Reddeden Eski Eşinin Boynuna Ağaç Oyma Aleti Sapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement