"Barça Messi'ye Bağımlı" - Son Dakika
Spor

"Barça Messi'ye Bağımlı"

"Barça Messi\'ye Bağımlı"

Messi'yi keşfeden isimlerden biri olan Josep Maria Minguella, Katalan ekibinin hâlâ Arjantinli yıldıza bağımlı olduğunu dile getirdi.

12.02.2014 22:01  Güncelleme: 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cruijff'e Barcelona'dan çağrı

Barcelona ile olan yakınlığıyla tanınan İspanyol menajer Josep Maria Minguella, takımın Messi dışında alternatifi olmamasını eleştirdi.

Goal'e açıklamalarda bulunan Minguella, "Takım özellikle zor anlarda hala Messi'nin ayağına bakıyor. Messi de henüz sakatlığını tamamen atlatabilmiş değil. Zaten Barça, Valencia ve hatta Real Sociedad maçında da fazlasıyla zorlandı" sözleriyle Messi'nin formsuz olduğu dönemde Barcelona'nın oyununu eleştirdi.

Messi'nin henüz sakatlığın etkilerinden tamamen kurtulmamasına rağmen çok özel bir oyuncu olduğunu da belirten Minguella "Fakat şunu da unutmamak lazım. Messi biraz seviye artırınca maçın sonucunu doğrudan etkiliyor. Hafta sonu Sevilla maçında da bunu gördük. Takımın zorlandığı anlarda birden çözüm üretiyor. Barcelona'da hatta diğer takımlarda bunu yapabilecek bir oyuncu yok." dedi.

Son olarak Alexis Sanchez hakkında konuşan Minguella, "Alexis çok özel bir oyuncu. Sürekli savaşıyor ve ön alanda yaptığı baskıyla önemli bir avantaj sağlıyor. Bunu 90 dakikaya yaymayı da başarıyor. Hem teknik hem de fiziksel açıdan diğer santrforlara benzemiyor. İnanılmaz bir gol atıp hemen ardından çocukça bir hata da yapabiliyor. Fakat takıma şu an büyük bir katkı sağladığını söyleyebilirim" sözleriyle Şilili golcüyü övdü.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Barça Messi'ye Bağımlı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement