Bankayı Soyamadılar Güvenlik Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Bankayı Soyamadılar Güvenlik Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar

Bankayı Soyamadılar Güvenlik Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar

Bayrampaşa'da bulunan banka şubesine saat 17.30 sıralarında gelen soyguncu, silahını çekerek çalışanları etkisiz hale getirip güvenlik görevlisini boynundan vurdu.

01.09.2014 19:12  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'da Uluyol Caddesi üzerinde bulunan banka şubesine saat 17.30 sıralarında gelen soyguncu, silahını çekerek çalışanları etkisiz hale getirdi. Ancak bu sırada bankanın güvenlik görevlisinin kendisine karşı koyması üzerine silahını ateşledi.

KURŞUN BOYNUNA İSABET ETTİ

Güvenlik görevlisi boynuna isabet eden kurşunla yaralanırken, soyguncu dışarıda kendisini bekleyen motosikletli arkadaşıyla birlikte soygunu gerçekleştiremeden kaçtı.

(Kanlı gömlek)

GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAFİF YARALI

Boynundan hafif yaralanan güvenlik görevlisine ilk müdahaleyi banka çalışanları yaptı. İhbar üzerine banka şubesine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de yaralı güvenlik görevlisini hastaneye kaldırdı.

DİKKAT ÇEKEN KURŞUN DELİĞİ VE KANLI GÖMLEK

Polis ekipleri banka şubesinde inceleme yaparken, şubenin camındaki kurşun deliği ve güvenlik görevlisine ait kanlı gömlek dikkati çekti. Soygun girişimi sırasında yaralanan güvenlik görevlisinin bilincinin açık olduğu öğrenildi. Banka şubesinde parmak izi çalışması yapan polisin soygun girişiminde bulunan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

(Camdaki kurşun deliği)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bankayı Soyamadılar Güvenlik Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • LEVENT GÜNGÖR: GÜVENLİK GÖREVLİLERİN YAPTIĞI İŞ RİSKLİ EN AZINDAN MAAŞLARI YÜKSELTİLSİN 49 4 Yanıtla
  • ERKAN: KESİNLİKLE YÜKSELTİLMESİ LAZIM MAAŞLARIMIZIN. . BENDE BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİYİM. 22 3 Yanıtla
  • ykk: Koskoca bankaları 1000-1500 maaşla, kelle koltukta güvenlik görevlilerine emanet ediyorlar.Zaten sadece nefsi müdafa hakkı var güvenliklerin, ancak herhangi bir silah dogrultuldugunda mudahale edebilme haklari var.Maaslarinda en az 2500 tl olmali kesinlikle.. 16 0 Yanıtla POLAT: GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN YETKİLERİ O KADAR SINIRLIKİ BANKANIN ÖNÜNDE KALDIRIDA BİLE MÜDAHALE EDEMİYOR, KAZARA O SOYGUNCUYU BANKA DIŞINDA VURSA GÖRÜN BAKIN NASIL SORGU SİVALE ÇEKELİR, MADEM O KİŞİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAKLARININ DÜZELTİLMESİ LAZIM ÇOĞU YERLERDE GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ HİZMETLİ GİBİ KULLANIYORLAR ÇAYCI İZİNLİYSE ÇAY TAŞI, SÖFÖR İZİNLİYSE SÖFÖRLÜK YAP, HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ İSE GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÇALIŞTIĞI BİRİMDEKİ İNSANLARIN SAYGISI YOK, BİR BAŞKA EKSİKLİK İSE O İNSANIN BELİNE SİLAH VERİP HEDEF HALİNE GETİRİYORSAN O İNSANINDA HAKLARININ GENİŞLETİLMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 0 0
  • güvenlik 1: polat arkadaşım güvenlikl görevlilerin yetki alanı sağdece banka içi değildir eger bir soygun varsa bu olayın devam ettiği takip rotası boyunca güvenlik görevlisi aynen bankadaki kadar yetkilidir 3 1 Yanıtla
  • YALOVA: sitede çalışırsın ev sahibi hem hava yapar hem fırça ceker kafasına göre güvenliğe , hastanede çalışırsın dayak yersin onlada bitmez lafla taciz diz boyu , üniversitede sağcı solcuların arasında kal. diğer yerlerdede ne yazıkki hizmetçi olarak ayrı güdülür. abim fransada yaşıyor sizin aldıgınız maaşı elin gavuru iki katını güvenliğin kendi köpegine veriyor. köpeğinin bile izin günü var. demekki bu ülkede güvenlikçiliği rant kapısı secip herkes üzerimizden geciniyor şirket ayrı vergimiz bile alınıyor peki ya haklarımız sıkısınca millet güvenliiiiiik diye bağırıyor ama ne ülke. . . 3 0 Yanıtla
  • erhan: yazıklar olsun, güvenliği suçluların önüne atıyorsunuz ne hakkını veriyorsunuz ne de kendini koruyabilmesi icin hak veriyosun insan hayatı bu kadar ucuz bu ülkeden gerisi teferruat. para insandan önemliyse ALLAH bunun hesabını elbet sorar, umarım paranız ALLAH atında gecer , bakalım orda neyi satın alabileceksiniz. 3 0 Yanıtla
  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti
    12:34 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 ülkeden gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'da ağırladı. İmamoğlu, çocuklara seslenerek, onların enerji ve umut verdiğini belirtti. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca çocukların İstanbul'un farklı noktalarında eğleneceğini ve birbirlerinin kültürlerini tanıyacaklarını söyledi. İmamoğlu, çocukların evrensel bir dille sevgi ve arkadaşlık kurduklarını vurgulayarak, 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade etti.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca, devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.


Advertisement