Bandırma'da İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Toplantı - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Toplantı

Bandırma\'da İnşaat Mühendisleri Odası\'ndan Toplantı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen toplantıda, mimarlar ve mühendisler bir araya geldi.

06.12.2015 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen toplantıda, mimarlar ve mühendisler bir araya geldi.

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi Gürkan İlgin, Mimarlar Odası Bandırma Temsilcisi Mustafa Aykan ve odaların üyeleri katıldı. Toplantıda kurulması planlanan termik santralin çevre sağlığını tehdit edeceğini savunan İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi Gürkan İlgın, "Termik santralin kurulmasıyla birlikte başta Şirinçavuş Mahallesi olmak üzere bölgedeki diğer mahallelerde yaşayan vatandaşların sağlığı ve çevre sağlığı, deniz, hava ve toprak ciddi şekilde kirlenecektir. İlçeye yapılması planlanan termik santralle ilgili ÇED toplantısı 10 Aralık'ta Şirinçavuş Mahallesi'nde olacak. Tüm mühendis ve mimarların bu toplantıya katılmalarını istiyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement