Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'ndan Aa'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'ndan Aa'ya Ziyaret

Genel Başkan Hacıoğlu: ''Anadolu Ajansı'nın Balkanlardaki yayınları bizim için büyük önem taşıyor.

17.10.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkanı Zülfettin Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Hacıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Balkanlara yönelik Boşnakça, Hırvatça ve Sırpça yayın yapan AA'nın, Arnavutça yayına da başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AA'nın başka dillerdeki yayınlarına Arnavutça'yı da eklemesinin hem Arnavutlar hem de AA açısından önemli bir gelişme olduğuna dikkati çeken Hacıoğlu, "Anadolu Ajansı'nın Balkanlardaki yayınları bizim için büyük önem taşıyor. Hem Balkanlar'da hem Türkiye'de bu yayınlar ilgiyle takip ediyor. Ben ajansın bu yayınları yapmasında emeği geçen herkesi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bölge Müdürü İsa Sansar ise AA'nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk öncülüğünde başlatılan çalışmayla AA'nın kuruluşunun 100. yılında 11 dilde haber yayını yapmayı hedeflediğini vurgulayan İsa Sansar, AA'nın yaptığı çalışmalarla Türkiye ve Balkanlar arasında gönül köprüsü kurduğunu söyledi.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'ndan Aa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement