Balıkesirspor, Galatasaray'ı 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor, Galatasaray'ı 2-0 Yendi

Balıkesirspor, Galatasaray\'ı 2-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig'in 3.hafta maçında Balıkesirspor, güçlü rakibi Galatasaray'ı kendi evinde 2-0 yenmeyi başardı.

20.09.2014 21:55  Güncelleme: 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Süper Lig'de Balıkesirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ev sahibi Balıkespor'a galibiyeti getiren golleri sarı-kırmızlı takımın kiralık olarak verdiği Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal kaydetti.

39 YIL SONRA BİR İLK

Galatasaray ligde bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Balıkesirspor ise ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Tam 38 yıl sonra ilk kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım oldu.




BALIKESİRSPOR: 2 - GALATASARAY: 0

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Çağatay Şahan, Nihat Mızrak, İsmail Şencan

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Okan Alkan, Kulusic, Coelha, Bülent Cevahir, Santos, Aykut Çeviker, Jabbie, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal
Teknik Direktör: İsmail Ertekin

Galatasaray: Muslera, Yasin Öztekin, Chedjou, Semih Kaya, Tarık Çamdal, Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz
Teknik Direktör: Cesare Prandelli

Goller: Dk. 22 Sercan Yıldırım, Dk. 44 Gökhan Ünal (Balıkesirspor)
Sarı Kart: Dk. 17 Burak Yılmaz (Galatasaray)

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de 39 yıl aradan sonra Galatasaray'ı sahasında konuk eden Balıkesirspor'da taraftarlar maça ilgi göstermedi. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı taraftarlara ait olan bölümlerde büyük boşluklar gözlenirken, konuk takım taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümün büyük kısımını doldurdu.

İki takım taraftarları da karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan oyuncularına büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmada bin 500 polis görev yaptı, 195 gazeteci de maça akredite oldu. Ligde bugüne kadar sadece 1975-1976 sezonunda mücadele eden Balıkesirspor, o dönem 9. haftada Galatasaray ile karşılaşmış ve maçı 33. dakikada Özer Umdu'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

GALATASARAY'DA 1 BAL-KES'TE 4 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli geçen haftaki Eskişehirspor maçı kadrosuna göre 1 oyuncu değişikliği yaptı. İtalyan teknik adam, bu karşılaşmada sadece Veysel Sarı'ya görev vermezken, yerine Yasin Öztekin ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise geçen hafta deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Torku Konyaspor karşılaşması kadrosuna göre ilk 11'de 4 oyuncu değişikliğine gitti. İsmail Ertekin, Galatasaray karşısında ilk 11'de Murat Gürbüzerol, Kerem Can Akyüz, İlhan Depe ve Abdülhamit Yıldız yerine Jabbie, Okan Alkan, Sercan Yıldırım, ve Bülent Cevahir'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Balıkesirspor, Galatasaray'ı 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • PASTACI: 4. YILDIZ CİNCON İÇİN İÇİN SADECE KEK KALIBI. . . . . 20 3 Yanıtla
  • Kara: Burak ve selçuk bu takımdan gitmediği sürece heleki BURAK gitmeden bu takımın iki yakası bir araya gelmez 13 3 Yanıtla
  • mayk hammer: siirt köy hizmetleri bu salata sarayı yenmesin eşek gin anırırım SEN GİT TERİMİN RESİMLERİNİ TOPLATKRAL FAYSAL PARDON ÜNAL AYSAL 12 0 Yanıtla
  • :D: DAHA ÇOK ARARSINIZ FATİH TERİMİ fatih terim olacakta balıkesirspora yenilecek galatasaray öylemi :D 6 6 Yanıtla
  • mustafa fenerbahçeli: hayırlısı olsun sanırım bir 5 sene daha rahatız italyan teknik adamlara teşekkürler 10 1 Yanıtla
  • lucas: G. saray da bazi seyler degisecek bir f. bahceli olark bu yenilgiyi hayirli buluyorum. 6 3 Yanıtla
  • Muhammed ERCAN: CANIN SAĞOLSUN CİMBOMUM ! EN KÖTÜ GÜNÜN BUGÜNSE BUGÜNDE GALATASARAY <3 OYNADIĞIN FUTBOL YETERLİ ! <3 3 6 Yanıtla
  • CİM BOMLU YİĞİDO: MUSLERA, MELO, UMUT KALSIN EBOUE SAĞ TARAFA GERİSİNİ BAL LİGİNE GÖNDERİN ABDURRAHİM BABA FUTBOL TAKIMININ BAŞINA GEÇSİN 3 4 Yanıtla
  • evet: Ünal AYSAL zerre kadar utanma duygusu sende var ise yarın istifa edersin. . ama nerde sende o yüzzzzzzz:(((((((((((((((( 3 3 Yanıtla
  • mega: büyük takımların lige yeni çıkan takımlara kaybetmesi ( bence normal bir sonuç) 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.

  • Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    21:43 Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Türkiye Eskrim Federasyonu'nun açıklamasına göre, Doruk Erolçevik yıldız erkekler epe kategorisinde düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandı. Doruk, çeyrek finale yükselmek için Büyük Britanyalı, Suudi Arabistanlı ve Kanadalı rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde Mısırlı rakibini 15-13 yenerek dünya şampiyonu oldu. Doruk Erolçevik, Türk eskrim tarihinde erkekler epede dünya şampiyonalarındaki ilk derecesini elde etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor
    21:42 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor

    Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtirken, kulüplerin ortak düşüncesinin yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılmasının daha iyi olacağını aktardı. Ali Koç ayrıca, TFF yöneticilerinin kulüpleri arayarak destek konuşmaları yapmalarını yadırgadıklarını belirtti ve mevcut başkanın aday olmayacağı yönünde genel bir kanı olduğunu ifade etti.

  • Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz
    21:39 Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji oyuncusu Berkay Candan, Chemnitz maçı öncesinde yaptığı açıklamada, iyi bir sonuç alarak avantajı yakalayıp kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. FIBA Europe Cup final ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Alman takımı Chemnitz ile deplasmanda mücadele edecek.


Advertisement