Balıkesirspor Beşiktaş'a Odaklandı - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor Beşiktaş'a Odaklandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor, hafta sonu yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

01.10.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulüp tesislerinde teknik direktör İsmail Ertekin gözetiminde yapılan sabah antrenmanında sakatlığı süren Gökhan, koşu yaptı. Gökhan'ın Beşiktaş maçında sahada olup olmayacağının henüz netlik kazanmadığını belirten Ertekin, "Yarın takımla çalışmalara katılacak. Maç gününe kadar durumu ne olur bilmiyoruz." dedi.

Antrenmanda futbolcularına Gençlerbirliği maçında yapılan hataları tekrar anlatan ve Beşiktaş maçında daha dikkatli olmalarını isteyen Ertekin, kendi sahalarındaki maçta kazanmak istediklerini söyledi.

Yabancı oyunculardan Alanzinho, ligin 4 haftasında sadece Galatasaray'a karşı galip geldiklerini belirterek, "Galatasaray maçı bize güven sağladı. Kendimizi toparladık daha iyi oynamaya başladık. Ama Gençlerbirliği maçında hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Hafta sonunda telafi edeceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Alanzinho, taraftarın Galatasaray maçındaki gibi ilgi göstermesi ve desteklemesini beklediklerini vurgulayarak, "Galatasaray maçındaki kaliteli oyunu Beşiktaş maçında da ortaya koyup kazanmak istiyoruz. Hepimiz zor bir maç olacağının farkındayız. Bunun bilincinde çalışıyoruz. Favori gösterilen takım olmasına rağmen elimizden geleni yapıp Başiktaş'tan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Kulusic ise yeni bir takım olduklarını ve uyum sürecinden geçtiklerini ifade ederek, her maça motivasyonu en üst seviyede çıkmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gençlerbirliği maçında iyi mücadele ettiklerini ve kazanabilecekleri maçı şanssız yedikleri gollerin ardından kaybettiklerini anlatan Kulusic, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Süper Lig'in çok zorlu bir arena olduğunu dile getiren Kulusic, "Beşiktaş da çok zorlu bir rakip ama biz kazanacağımız 3 puana bakıyoruz. Evimizdeki avantajı iyi değerlendirip 3 puanı almak istiyoruz. Beşiktaş, Galatasaray'a göre çok daha iyi durumda. Sahada çok koşuyorlar, iyi mücadele ediyorlar. Bu maç daha zor olacak. Çok kaliteli oyuncuları ve iyi bir teknik direktörleri var. Bunların bilincindeyiz ama biz sadece alacağımız 3 puanı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Balıkesirspor Beşiktaş'a Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement