Balıkesirspor Başkanına Bıçaklı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Başkanına Bıçaklı Saldırı

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, kulüp tesislerinde bıçaklı saldırıya uğrayıp, bacağından hafif şekilde yaralandı.

06.04.2014 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, kulüp tesislerinde bıçaklı saldırıya uğrayıp, bacağından hafif şekilde yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen H.Ö. ve F.Ç. isimli şüphelilerin oynanacak Orduspor maçı için Başkan Aktürk'ten bin adet bilet istediği, istekleri yerine getirilmeyince saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Balıkesirspor Gümüşçeşme Mahallesi Eski Kepsut Yolu'ndaki tesislerine saat 21.30 sıralarında gelen 3 kişi içeride bulunan Başkan Tuna Aktürk ile görüşmek istedi. İçeri giren 3 kişi bilinmeyen nedenle Başkan Aktürk'e saldırdı. Saldırganlardan birinin salladığı bıçakla Aktürk baldırından yaralandı. Olay sonrası saldırganlar kulüp tesislerinden kaçarken, Aktürk'te kulüp personelinin yardımıyla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacağından hafif şekilde yaralanan ve iki dikiş atılan Tuna Aktürk taburcu edildi. Başkan Aktürk, daha sonra Bahçelievler Karakolu'na giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan saldırganların Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındığı öğrenildi. H.Ö. ve F.Ç. adlı şüphelilerin oynanacak Orduspor maçı için Başkan Aktürk'ten bin adet bilet istediği, istekleri yerine getirilmeyince saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Başkan Tuna Aktürk, "Planlı ve organize bir saldırı ile karşı karşıyayız. Bu saldırı sonrası adli mercilere gerekli başvuruları yaptık" dedi. Başkan Aktürk'ün yarın sabah olayla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Bu arada ilk kez mücadele ettiği 1.Lig'de çok başarılı bir sezon geçiren şampiyonluğun en büyük adayları arasında yeralan Balıkesirspor'un Başkanı Tuna Aktürk'e yönelik saldırı tepki çekti. Taraftarlar bu saldırının tüm camiaya yapıldığını belirtirken, Başkan Aktürk'e de geçmiş olsun dileklerini iletti. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Başkanına Bıçaklı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement