Balıkesirli Gazi Arıcan, Ankara'ya Çağırıldı - Son Dakika
Yerel

Balıkesirli Gazi Arıcan, Ankara'ya Çağırıldı

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Eylül'de Ankara'da yapılacak törene çağrılan gazilerden Uysal Arıcan'a davet mektubu teslim edildi.

02.09.2014 11:10  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Eylül'de Ankara'da yapılacak törene çağrılan gazilerden Uysal Arıcan'a davet mektubu, Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz tarafından teslim edildi.

Yılmaz, uzman jandarma çavuş olarak görevini yürütürken yaralanması nedeniyle gazilik unvanı verilen Arıcan ile ailesine, Bahçelievler Mahallesi 307. Sokak'taki evinde ziyarette bulunarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in imzasıyla hazırlanmış davetiyeyi verdi.

Arıcan'a Özel'in selamını getirdiğini söyleyen Yılmaz, "Gaziler Günü töreni nedeniyle size kendi imzasıyla göndermiş olduğu davetiyeyi iletiyorum" dedi.

Gazinin en küçük çocuğu Ecem Yılmaz'ı kucağına alıp ilgilenen Yılmaz, Arıcan ile ailesine ihtiyaçlarını sorup ona vatan savunmasındaki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Genelkurmay Başkanlığının davetinden büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Arıcan, "Daha önce de komutanlarımız bizi ziyaret ediyordu. Bugüne kadar hiç yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

Yılmaz'a ziyaretinde, Yarbay Şuzi Çetin eşlik etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesirli Gazi Arıcan, Ankara'ya Çağırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement