Balıkesir Valiliğine Mustafa Yaman Atandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Valiliğine Mustafa Yaman Atandı

Balıkesir Valiliğine Mustafa Yaman Atandı

Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valisi Ahmet Turhan merkeze alınırken, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman Balıkesir'e atandı.

16.09.2014 10:22  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valisi Ahmet Turhan merkeze alınırken, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman Balıkesir'e atandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesinde 31 ili kapsayan kararla 9 ilin valisi merkeze çekildi. Buna göre Balıkesir Valisi Ahmet Turhan merkeze alınan valiler arasında yer alırken, Vali Turhan'dan boşalan koltuğa ise Kırklareli Valisi Mustafa Yaman atandı.

VALİ YAMAN KİMDİR

1961 yılında Çorum İlinin Osmancık İlçesinde doğdu. İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini Osmancık İlçesinde tamamladı.1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve Avukatlık stajını bitirdi. İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatına Hukuk Müşaviri olarak atandı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdürlüğü, Tunceli Valiliği ve Giresun Valiliği görevlerinde bulundu. Mustafa Yaman 13.03.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 12.03.2011 tarih ve 27873 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesiyle, Kırklareli Valiliği görevine atandı. Avukat Gülseren Hanımla evli olup 1 çocuk babasıdır. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Valiliğine Mustafa Yaman Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet eroğlu: adam gibi adam Mustafa YAMAN Kırklareliye böyle bir adam gelmez birdaha 0 2 Yanıtla

Advertisement