Balıkesir'e Ağrı Merkezi Polikliniği Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'e Ağrı Merkezi Polikliniği Açılıyor

Balıkesir\'e Ağrı Merkezi Polikliniği Açılıyor

Balıkesir Devlet Hastanesi bünyesinde "Ağrı Merkezi Polikliniği" açma çalışmalarının son aşamaya geldiği müjdesini veren Hastane Yöneticisi Adil Ozan Gökuç "Bu merkezimizde kanser, ortopedi, beyin cerrahisi hastaları ile genel durumu iyi gitmeyen ve ameliyat olamayan hastaların ağrılarının azaltılacaktır" dedi.

10.03.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Devlet Hastanesi bünyesinde "Ağrı Merkezi Polikliniği" açma çalışmalarının son aşamaya geldiği müjdesini veren Hastane Yöneticisi Adil Ozan Gökuç "Bu merkezimizde kanser, ortopedi, beyin cerrahisi hastaları ile genel durumu iyi gitmeyen ve ameliyat olamayan hastaların ağrılarının azaltılacaktır" dedi.

Balıkesir Devlet Hastanesi Yöneticisi Adil Ozan Gökuç, hastane bünyesinde bir "Ağrı Merkezi Polikliniği" açma çalışmalarını başlattıklarını ve çalışmaların sona geldiğini ifade ederek "Balıkesir'de olmayan bir hizmeti daha başlatmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren "Ağrı Polikliniği" hizmetini başlatacağız. Şuan bir çok ilimizde olan fakat Balıkesir halkının yararlanamadığı hizmet. Ağrı polikliniğinden bahsedecek olursak, özellikle ağrısı geçmeyen kanser hastalarının yada ortopedi ve beyin cerrahisi hastası olup da genel durumu iyi olmayan ve ameliyat olamayan hastaların ağrılarının azaltıldığı bir hizmettir. Bel fıtığı hastası, kalp ve diğer hastalıklarından dolayı ameliyat olamıyor olabilir, fakat bu ağrıyla yaşamasını gerektirmemektedir. Bu hastaların tedavisini yapabileceğimiz bir merkez kuruyoruz hastanemize. Hastanemizde zaten bir onkoloji bölümü var, ve yaklaşık olarak ayda 190 tane hasta takibimiz oluyor. Onkoloji hastalarının da son dönemlerde son fazla ağrıları oluyor. Bu ağrıları gerekirse ilaçla, gerekirse çeşitli aletlerle kesmek istiyoruz, bunun içinde bu hizmeti başlatmak istiyoruz"dedi.

Balıkesir'in Bursa ve İzmir'in gölgesinde kalmış bir il olduğunu ve bazı hizmetler yoksun kaldığının altını çizen Gökuç "Bazı hizmetleri yeni yeni getirmek kısmet oluyor. Bakanlığımız ve Genel Sekreterimiz bu konuda bize çok yardımcı oluyor, daha neler yapabiliriz, daha güzel hizmetler nasıl verebiliriz diye sürekli istişarelerde bulunuyoruz. Geçen hafta Palyatif Bakım Ünitesini hizmete açtık. Palyatif Bakım Ünitesinin hizmetinden sonra, şimdide ağrı polikliniğini hizmete açıyoruz. Ağrı Merkezi Palyatif Bakım Merkezi ile beraber eş zamanlı çalışması gereken bir yer. Çünkü oradaki hastalarında bir ağrı şikayeti olacaktır. Orada da onkoloji ve yatalak hastalar kalacak. Ama ağrı polikliniği ile ilgili olarak en önemli konu onkoloji hastaları ve ameliyat olamayan ortopedi ve beyin cerrahisi hastalarıdır. Ağrı polikliniğinin çok hızlı bir şekilde yerini belirledik, önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren de burada bu polikliniğimizi açacağız inşallah"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'e Ağrı Merkezi Polikliniği Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • çaresiz: Önce şu şehire Ramotolog getirin. Balıkesir ilinde tek doktor Manisa dan emanet olarak geldi. İnanmıyorsanız gidin Balıkesir devlet hastanesine görün. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement