Balıkesir'de Yusuf Koca ve Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Yusuf Koca ve Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Balıkesir\'de Yusuf Koca ve Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

01.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı ve Gençlik Kolları tarafından Zağnos Paşa Camii'nde öğle namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, "Diyarbakır'da şehit edilen, eski gençlik kolları başkanı Yunus Koca kardeşimizin ve şanlı şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazını icra etmek için toplandık. Ne güzel bahar gelecekti memleketime, Karadeniz Dağları'nda horon tepecek, Cudi'de halaylar çekecektik beraber. Memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak, sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin. Rabbim bize senin gibi ismine yakışır bir ömür yaşamayı nasip etsin kardeşim. Şanlı Türk askerimize ve tüm emniyet teşkilatımıza saldırılarda bulunan, kanlı terör örgütlerini buradan bir kez daha lanetliyor, Batı-Doğu fark etmeksizin kendilerine karşı mücadele içerisinde olduğumuzu hatırlatıyoruz. Bizler bir ölür, bin doğarız. Türkiye Cumhuriyeti'nin Ay yıldızlı bayrağına karşı yapılan tüm alçakça eylemler karşısında, tek yürek olmaktan vazgeçmeyeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Yusuf Koca ve Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika


Advertisement