Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Balıkesir\'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Balıkesir'de 112 ambulansı ile kamyonunun çarpışması sonucu ambulanstaki yaralı şahıs hayatını kaybederken, 1 doktor ve 4 hemşire de yaralandı.

20.04.2013 19:59  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 112 ambulansı ile kamyonunu çarpışması sonucu ambulanstaki yaralı şahıs hayatını kaybederken, 1 doktor ve 4 hemşire de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde silahla vurulan bir yaralı Bigadiç Devlet Hastanesi'ne getirildi. Buradaki müdahalesinin ardından yaralı Balıkesir'e sevk edildi. Yaralı şahsın hemşire olan eşinin de bulunduğu hemşire Tuğba Özlen yönetimindeki 10 HH 138 plakalı 112 ambulansı, Bigadiç'ten Balıkesir'e seyir halindeyken ilçe çıkışında tali yoldan ana yola çıkan Enes D.'nin kullandığı 10 0 7708 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada ambulansın içindeki Erkan Karameşe isimli yaralı şahıs hayatını kaybederken, eşi hemşire Zuhal Karameşe, hemşire Tuğba Özlen, Kübra Ayaz, hemşire Ayşe Öztürk, (ambulansın sürücüsü) ve doktor İrfan Görutku yaralandı. Ambulansın hurdaya döndüğü kazada can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kamyonun çarptığı ambulanstaki yaralı şahıs ile içerisindeki sağlık görevlileri yola saçıldı. Yaralılar başka ambulanslarla olay yerinden alınarak Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan yaralılardan hemşire Tuğba Özlen'in kolunun koptuğu, Zuhal Karameşe ve Kübra Ayaz'ın sağlık durumunun ciddi, Ayşe Öztürk'ün sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Enes D.'nin ise Bigadiç Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındığı bildirildi. Trafik kazası nedeniyle araç trafiğine uzun süre kapalı kalan Bigadiç-Balıkesir karayolu geç saatlerde tekrar trafiğe açıldı. Bigadiç Cumhuriyet Başsavcılığının trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement