Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması

Olayda hayatını kaybeden iki işçiden birinin cenazesi, Gediz ilçesinde toprağa verildi.

13.07.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişindeki toprak kaymasında ölen işçilerden 35 yaşındaki Mehmet Tunç'un cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde defnedildi.

Tunç'un cenazesi, otopsinin yapıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan ailesi tarafından alınarak Gediz'e bağlı Göynük köyündeki evinin önüne getirildi.

Cenaze, evin önünde "helallik" alınması ve dua edilmesinin ardından Gediz Müftüsü Mehmet Değirmenci tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenazede, Tunç'un ablasının fenalaşması üzerine sağlık ekipleri müdahale etti.

İvrindi ilçesi Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde, yeni açılan bacanın bulunduğu alanda dün toprak kayması meydana gelmiş ve işçiler 35 yaşındaki Mehmet Tunç, Ramazan Baraç, Ramazan Argun ve İsmail Manay, göçük altında kalmıştı. Olay sırasında ocak dışında bulunan işçilerden Mehmet Baraç, Ramazan Argun ve İsmail Manay'ı kurtarmış ancak yeğeni Ramazan Baraç ve Mehmet Tunç'a ulaşamamıştı. Ramazan Baraç ve Mehmet Tunç'un cesetleri bir süre sonra Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekiplerince çıkarılmıştı. Yaralılar Argun ve Manay ise hastaneye kaldırılmıştı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Amasya'da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti
    22:17 Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, U dönüşü yapmak isteyen bir otomobile motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olan genç yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.


Advertisement