Balıkesir'de Feci Kaza, 4 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Feci Kaza, 4 Ölü 2 Yaralı

Balıkesir\'de Feci Kaza, 4 Ölü 2 Yaralı

Balıkesir'de feci kaza, 4 ölü 2 yaralı BALIKESİR'de, öndeki aracı sollayan cenaze yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen belediyeye ait hafriyat kamyonu karşılıklı çarpıştı.

30.01.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de feci kaza, 4 ölü 2 yaralı

BALIKESİR'de, öndeki aracı sollayan cenaze yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen belediyeye ait hafriyat kamyonu karşılıklı çarpıştı. Kazada, hepsi kamyonette olan altı kişiden dördü öldü, iki kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında, Balıkesir- Kepsut Karayolu'nun 11'inci kilometresi Çınarlıdere Mevkii'nde meydana geldi. Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren babası Mustafa Bozkır'ın cenazesini yakınlarıyla birlikte teslim alan 54 yaşındaki Musa Bozkır, arkadaşı 62 yaşındaki Yakup Sarp'ın yönetimindeki 10 F 4920 plakalı kamyonetle, memleketi Kepsut'un Dalköy Mahallesi'ne yola çıktı. Balıkesir'den Kepsut yönüne giden sürücü Sarp, yönetimindeki kamyonet ile önündeki aracı sollayınca, karşı yönden gelen Muharrem Örgel yönetimindeki 10 R 2923 plakalı Kepsut Belediyesi'ne ait hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Savrulan kamyonet takla atarak yaklaşık 5 metreden şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonette bulunan Musa Bozkır, eşi Ayşe Bozkır, yakını Ünzile Zeybak Bozkır ve sürücüsü Yakup Sarp yaşamını yitirdi. Musa Bozkır'ın kızı Aslı Bozkır ile kamyonette bulunan Tahsin Zeybek ise kazada yaralandı. Yaralılardan Aslı Bozkır, Balıkesir Devlet Hastanesi'ne; Tahsin Zeybek de Atatürk Devlet Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ölenlerin cenazeleri morga kaldırıldı. Kamyon şoförü Muharrem Örgel, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Feci Kaza, 4 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    12:09 Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Samsun'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan H.I.K'nin evine gitti. Dolandırıldığını anlayan H.I.K, polise başvurdu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının adresine operasyon düzenleyerek S.A'yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çeşitli ziynet eşyaları ve para ele geçirildi.

  • Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
    12:08 Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

    Denizli'de hırsızlık suçundan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı ve 42 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirtildi.

  • Firari yağma zanlısı çatıda yakalandı
    11:58 Firari yağma zanlısı çatıda yakalandı

    Samsun'da polis ekiplerini seferber eden firari yağma şüphelisi, bir iş hanının çatısında saklanırken yakalandı. Samsun'un Canik ilçesinde 21 gün önce ikizi ile birlikte karıştığı yağma suçundan aranan T.İ.(33), yakalanmasının ardından dün İlkadım ilçesinde firar etti. Kaçan şahsı yakalamak için tüm ekipler alarm durumuna geçirildi, seferber edildi.

  • Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı
    11:58 Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı

    Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.H. ve S.O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.O.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, G.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement