Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Muhtarlarla Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

09.07.2014 22:11  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Ayvalık ilçesinde giden Uğur, önce AK Parti İlçe Başkanlığına yeni atanan Hakan Kayaalp'ı parti binasında ziyaret ederek kendisini tebrik etti. Uğur, daha sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık'ın mahallelerinin tüm sorunlarını Büyükşehir Belediyesi ile çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Uğur, burada yaptığı konuşmada, turizm ve zeytin sezonu için zeytin sineği ile mücadele açısından dev çalışmalar yapıldığını, il genelindeki zeytin ilaçlamalarının da Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilecek ilaçlarla, birlik bünyesindeki uçaklar tarafından havadan atılarak yapılacağını belirtti.

Muhtarlar ise su, alt yapı ve yol sorunlarının çözümlenmesini istedi.

Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BASKİ'nin Ayvalık genelindeki bu sorunları çözümlemek için görevlendirildiğini hatırlatarak, bazı mahallelerde kaçak su israfının önlenmesi için muhtarlardan duyarlı olmasını istedi.

Toplantının ardından, iftar yemeğine katılan Uğur ve daire başkanları daha sonra ilçeden ayrıldı.

Uğur'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Yatırımlar Dairesi Başkanı Ekrem Özşen ve BASKİ Ayvalık ve Gömeç İlçeleri Müdürü Saadettin Gezen eşlik etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement