Balıkesir - Boğulanları Kurtarma Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir - Boğulanları Kurtarma Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Balıkesir - Boğulanları Kurtarma Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Boğulanları kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde gerçekleştirilen, denizde boğulanları kurtarma tatbikatında ilginç görüntüler yaşandı.

06.08.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğulanları kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde gerçekleştirilen, denizde boğulanları kurtarma tatbikatında ilginç görüntüler yaşandı. Ören sahiline gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, senaryo gereği boğulma tehlikesi geçirenleri kurtarırken; gerçek sanan vatandaşlar büyük heyecan yaşadı.

Burhaniye'nin Ören sahilinde itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin ortaklaşa yaptığı denizde boğulanları kurtarma tatbikatı, gerçeğini aratmadı. Bir anda sahile gelen ekipler, senaryo gereği, suda boğulduğu görülen bir grubu denizden çıkarıp müdahale etti. Olayı gerçek sanan ve heyecanla izleyen vatandaşlar, yaşananların tatbikatın parçası olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Tatbikatın başarılı geçtiğini anlatan İtfaiye Müdürü İdris Altay, "Hastane, itfaiye ve emniyetle birlikte düzenlemiş olduğumuz denizde boğulma vakalarına karşı tatbikatımız başarıyla gerçekleşmiş olup aslını aratmayacak bir şekilde tamamlandı. Bu gibi kurtarma olaylarında itfaiye ve ambulansın da hazır olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk" dedi.

Tatbikatı gerçek sananlardan Bülent Gözgeç, "Otururken, birdenbire ne oldu anlayamadık. İtfaiyeler, ambulanslar, polis hepsi geldi. Tatbikatmış. Biz gerçek sandık, heyecanlandık" dedi. Vatandaşlardan Gamze Yağmen de, "Biz kumsaldaydık. Birden ambulans, itfaiye sesleri duyduk, çok heyecanlandık. Neyse ki arkadaşlar o kadar iyi çalıştılar ki gurur duyduk" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir - Boğulanları Kurtarma Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement