Bale'den, Inter'e Fizik Kurallarını Alt Üst Eden Gol - Son Dakika
Spor

Bale'den, Inter'e Fizik Kurallarını Alt Üst Eden Gol

Hazırlık maçında Inter'le karşılaşan Real Madrid'de Gareth Bale'ın golü izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

27.07.2014 11:14  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United, AS Roma, Real Madrid ve Inter'in mücadele edeceği Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Bale harika bir gole imza attı. Real Madrid, yıldızlarla dolu kadrosuyla hazırlık maçında Inter'le karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Real Madrid, güçlü rakibine penaltılar sonunda 3-2 boyun eğdi.

BALE, FİZİK KURALLARINI ALT ÜST ETTİ

Orta sahadan aldığı topla hızla ilerleyen Galli yıldız, karşılaşmanın 10.dakikasında rakip kaleyi cepheden gören yerden muhteşem bir füzeyle takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken kaleci sert şut karşısında çaresiz kaldı. Yaklaşık 35 metre mesafeden harika bir gole imza atan Bale, tribündeki seyircilerin ağzını açık bıraktı.

INTER, PENALTILARDA KAZANDI

Mücadelenin 65.dakikasında Icardi, Bale'nin füzesine penaltı golüyle cevap verdi. Normal süresi 1-1 biten maçta Inter, ezeli rakibini penaltılarda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Bale\'den, Inter\'e Fizik Kurallarını Alt Üst Eden Gol
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bale'den, Inter'e Fizik Kurallarını Alt Üst Eden Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ferhat Bayram: top falso alip yon degistirmis bu sekilde hagininde golu vardir dunyada ilk defa boyle gol atilmiyor yani bucok oyuncu atmistir. oyle bi konu basligi atmissiniz ki acaba ne olmus dedirtir adama :D 43 2 Yanıtla
  • berkant: ne var bunda ya. . . gol mü??? habercilikte sınır tanımıyorsunuz valla pesss helal olsun size. . . . bu golü artık amatör maclarda bile görmek mümkün. . . haberin başlığı görünce bir bakalim dedim. . . iyice abarttınız haa haberleri. . 26 6 Yanıtla
  • bale: yaw şu sitenin videoları neden açılmıyor. bir çare bulun şuna. 24 2 Yanıtla

Advertisement