Balçovasporlu Kaleci, Galatasaraylı Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Balçovasporlu Kaleci, Galatasaraylı Taraftarları Kızdırdı

Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya, Pınar Karşıyaka - Galatasaray LH maçında salona gitti ve "6" işareti yaptı.

24.12.2014 21:49  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Balçova Yaşamspor'un son haftalarda gündeme oturan futbolcusu Engin Kaya, Twitter'daki hesabından Galatasaray taraftarını kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın basketbolda Karşıyaka ile oynadığı maçta tribünde olan Balçova Yaşamsporlu oyunculardan Engin Kaya, Twitter'dan paylaştıkları fotoğrafında "6" işareti yapması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Yaşamsporlu Kaya, Galatasaray ile oynadıkları Türkiye Kupası maçından önce ve sonra yaptığı açıklamalar ve paylaşımları ile kısa sürede gündeme oturmuştu.

TEPKİ TOPLADI

Kaya'nın bu hareketiyle Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettiği maça gönderme yapması, sarı kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu.

Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynadıkları maç öncesinde Twitter hesabından sarı kırmızılı takımın üst üste 4 gol yediği maçlara gönderme yapan Kaya, Trabzonspor ile ilgili attığı bir tweet nedeniyle de PFDK'dan 2 maç ceza almıştı.


Balçovasporlu Kaleci, Galatasaraylı Taraftarları Kızdırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Balçovasporlu Kaleci, Galatasaraylı Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • myk1983: Acaba fener beni alırmı çabasında arkadaş. . 11 1 Yanıtla
  • şikeci fener: 6yı tersten alınca 9 olur acıtınca da sokağa düşersin 9 1 Yanıtla
  • ÖZTUNALI: BELLİ Kİ DOKUZ GOL ÇOK ACITMIŞ ŞAŞKINLIKTAN NE YAPTIĞINI BİLMİYOR. 8 1 Yanıtla
  • mustafahz: 9 yapmayı bile bilmiyo. . . . 6 1 Yanıtla
  • delüüü: alın şu adamı artık fenere yahu hak etti :) 6 1 Yanıtla
  • altan özdemir: çok laf attığınız takım şuan 2. sırada siz çok iyiydinizde neden o 2. sıraya yükseldi bırakın bunları bırakın boş konuşmaları 3 3 Yanıtla
  • melo: maçtan önce inş 4 atarız dediğin günüde unutmadık 9 yediğin günüde :) 4 1 Yanıtla
  • Arap: Adamsın Kaya arkandayız 1 4 Yanıtla
  • Murat Çetin: Amatör ligde oynaması önemli değil. adamın kişiliği amatör. gündeme gelmek için böyle akıllıca yaptığı hareket ve açıklamalar cidden çok amatörce 3 1 Yanıtla
  • ALLAHINA-GURBAN1905SANLIGS: NE FENNEVVDEKI 7:0. LIK DAMGA ARTI SIKE DAMGASIDA CABAASI UNUTULUR!!! NEDE BU PACAVRA SAPSAL FENNEVLI KALLECI 9:1LiK SKORU YEDIGI GOLLERi HAYATI BOYUNCA UNUTUR!!! YAZIK BUNA VEDE FENNEVDEKI SIKKE BASKANA VERILEN DEGERE PARALARA YAZIK BU TÜR BENCILLERIN TC. DE FAYDA DEGIL AVRUPAYADA REZIL OLUYORLAR! BIRI FENNEVI SIKKE REZZIL190FB7BAHHZE YAPTI BUDA PISKIN PISKIN OTURMUS FENNEVE LIDVAN AGBISI GIBI YALAKALIK YAPIYO. . . AMA 7:0 FB7. . . BU SAPSALADA 9GOOOLL IYI GIRDI YA:)) 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement