Bakırköy'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'deki Silahlı Saldırı

Bakırköy\'deki Silahlı Saldırı

İstanbul Valisi Mutlu: "Olayın mahiyetine baktığımızda (Adnan Yıldız) yapmış oldukları ticaret vesilesiyle yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor.

15.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 18. dönem milletvekillerinden Adnan Yıldız'ın ticaret vesilesiyle yanında para bulundurması nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldığının anlaşıldığını belirterek, "Olay bu niteliktedir. Dolayısıyla farklı bir vasfı ve özelliği yoktur" dedi.

Vali Mutlu, "Büyükşehirde Genç Olmak" adlı program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Eski milletvekili Adnan Yıldız'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili değerlendirmeniz nedir?" sorusu üzerine Mutlu, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, hayatını kaybeden Yıldız'ın eşine ve kızına Allah'tan rahmet diledi.

"Daha önceden planladıkları anlaşılıyor"

Mutlu, olayın faillerinden birinin öldüğünü, diğerinin de yaralı ele geçirildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Olayın mahiyetine baktığımızda yapmış oldukları ticaret vesilesiyle yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor. Olay bu niteliktedir. Dolayısıyla farklı bir vasfı ve özelliği yoktur. Yanlarında bulunan bir miktar paranın soygunda kaçırılması maksadıyla 2 kişi tarafından gerçekleştirilen bir olay. Şahısların daha önceden hırsızlık suçlarından muhtelif defalar ceza aldıkları, hüküm giydikleri biliniyor. Bir motosikletle olay yerine gelmişler, uygun bir yerde motosikletlerini bırakmışlar. Daha önceden planladıkları anlaşılıyor. Yanlarında her gün bir miktar parayı evlerine, iş yerine götürüp getirdiklerini tespit ettikleri anlaşılıyor. Bunlar asayiş birimlerimizin ilk değerlendirmeleri, son değerlendirmeleri adli makamlar ortaya çıkaracaktır. Üzücü bir hadise. Başsağlığı diliyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakırköy'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement