Bakıcıyı Darp Edip Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bakıcıyı Darp Edip Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı

Bakıcıyı Darp Edip Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı

Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'nda, hasta bakıcıyı oklava ile dövüp cebinden anahtarı alarak firar eden 3 kızdan B.B., kaçtığı erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı oto tamirhanesinde yakalandı.B.B., diğer 2 kız arkadaşının yerini bilmediğini söyledi.

31.05.2013 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'nda, hasta bakıcıyı oklava ile dövüp cebinden anahtarı alarak firar eden 3 kızdan B.B., kaçtığı erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı oto tamirhanesinde yakalandı. B.B., diğer 2 kız arkadaşının yerini bilmediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu'nda kalan 17 yaşındaki B.B., G.Y. ve S.Y., önceki gün yurdun hasta bakıcısı Çiğdem Yıldırım'ı oklava ile darp ederek firar etmişti. Yıldırım'ın bağırmaması için yüzünü yastıkla kapatan 3 kız, bakıcının cebindeki anahtarı alarak, dışarıda bekleyen B.B.'nin erkek arkadaşı Yasin B.'nin otomobiliyle kaçmıştı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan hasta bakıcı Yıldırım ise, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan kızları bulmak için çalışma başlatan polis, B.B. ve erkek arkadaşı Yasin B.'yi Saray ilçesinde saklandıkları bir oto tamirhanesinde yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen B.B. ve erkek arkadaşı Yasin B., ifadesi alınmak üzere Tekirdağ Emniyeti'ne getirildi.

Buradaki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen B.B., "Bir daha yurttan asla kaçmayacağım. Darp ettiğimiz bakıcıdan özür diliyorum." dedi. B.B. ve Yasin B.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakıcıyı Darp Edip Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement