Bakanlıklarda Yapılan Atamalar - Son Dakika
Güncel

Bakanlıklarda Yapılan Atamalar

Bakanlıklarda Yapılan Atamalar

Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde çalışan bazı bürokratlar görevden alınırken, bazı bürokratların ise görev yerleri değiştirildi.

12.03.2014 07:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde çalışan bazı bürokratlar görevden alınırken, bazı bürokratların ise görev yerleri değiştirildi. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Ekonomi Bakanlığı bünyesinde çalışan, İç Anadolu Bölge Müdürü Caner Solmaz, Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emine Şendil ve İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Salih Çiçek başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde bulunan, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanı İsmail Sevinç, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Kasım Afşin İş Başmüfettişliğine getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesindeki, Eti Maden Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Ganioğlu yeniden atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişlilerine, Recai Şen, Tevfik Bora Erdengi ve Bülent Özkan atandı.

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman atanırken, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği görevine Murat Aktaş getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Malatya 15. Bölge Müdürlüğü'ne Ayhan Deligöz getirilirken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine, Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın yeniden atandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nda yapılan atamada ise, Jandarma Genel Komutanlığı Hukuk Hizmetleri Başkanlığı ve Adalet Müşavirliği'nden Hakim Albay Hakan Kutlu, Askeri Yardımcı Başsavcılığı Başsavcı Yardımcılığı'ndan Hulusi Gül ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı'ndan Hakim Yarbay Hakan Gündüz Askeri Yargıtay Üyeliği görevine getirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement