Bakanlıklarda Atama Depremi - Son Dakika
Güncel

Bakanlıklarda Atama Depremi

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

15.08.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında bulunan atama kararlarına göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi Üyeliğine Mikdat Yetim atandı.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Ozat, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ?Hayrettin Demircan getirildi.

Hazine Müsteşarlığı Dış Ekonomik İlişkiler?Genel Müdürlüğüne Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Tokaç'ın atanması kararlaştırıldı..

-ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI-

Hukuk Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 1. Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü'nün, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine Sosyal?Güvenlik Kurumu Başkanlığı Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan'ın atanması uygun bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na da Cenk Şen getirildi.

-MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI-

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Yılmaz, Amasya Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Güneş, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Tatlı, Tokat Milli Eğitim Müdürlüğüne Levent Yazıcı, Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne Saim Kuş, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Yurtman, Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Çavuşoğlu ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Cengiz getirildi.

-DIŞİŞLERİ, ENERJİ VE GENÇLİK BAKANLIKLARI-

Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, Büyükelçi Bakanlık Müşaviri Gürcan Balık atanırken

Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığı'na Tanju Bilgiç getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Dr. Adnan Köse'nin atanmasına karar verildi. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdür Yardımcılığı'na, Mehmet Feridun Alak'ın atanması uygun görüldü. Bakanlık Müşavirliğinede Sami Çebi atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Akalın ise başka bir göreve atanmak görevinden alınırken yerine Ragıp Bingöl getirildi.

-TARIM, GÜMRÜK, TURİZM BAKANLIKLARI-

Muş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ergün Çolakoğlu atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne İsmail Kalender getirildi. GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Fikret Erol atandı. Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi Muharrem Murat'ın atanması kararlaştırıldı. Tunceli Ticaret İl Müdürlüğüne de Cevat Salman atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan ve Bakanlık Müşaviri Abdulkadir Yıldız, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı. Sinema Genel Müdür Yardımcılığı'na Başmüfettiş Ali Atlıhan atandı. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne İbrahim Sudak, Müfettişliğe, Müfettiş Yardımcısı Aysun Altunbaş atandı. Yine Müfettişliğe Müfettiş Yardımcısı Çiğdem Özdemir'in atanması uygun bulundu.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Hamdi Turşucu atandı.

-ADALET BAKANLIĞ-

Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Cerrahi Üyesi Doç. Dr. Adalet Demir'in bu görevinden alınmasına karar verilirken Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine de Uzm. Dr. Mehmet Özbay atandı.

Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Doç. Dr. Bülent Şam getirildi. Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Radyoloji Üyeliğine Uzm. Dr. Ajda Ağırbaş yeniden atandı.

Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Lokman Başer, getirildi. Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Müfit İris atandı.

-ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI-

Tapu ve Kadastro İzmir Bölge Müdürü Burhan Usta, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Söz konusu göreve, Tapu ve Kadastro Diyarbakır Bölge Müdürü Habil Oğan'ın atanması kararlaştırıldı.

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğüne, Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürü Tamer Taşkıran'ın atanması uygun görüldü.

Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürlüğüne ise Tapu ve Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Kemal Taşdemir getirildi.

Tapu ve Kadastro Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğüne Turan Gülten getirildi.

-MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI-

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Dr. Adnan Atıcı ile İlhan Akdeniz başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınırken bu görevlere Mehmet Sait Demirci ile Faruk Yenal getirildi.

-ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI-

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mehmet Bahaettin Kaptan, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne Bekir Karacabey, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne İbrahim Ergüven atandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İzmir 2. Bölge Müdürlüğüne Kars 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk atandı. Kars 24. Bölge Müdürlüğüne ise Nesip Özden'in atanmasına karar verildi.

-SAĞLIK BAKANLIĞI-

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığına Prof. Dr. Eyüp Gümüş atanırken Bakanlık Müşavirliğine de Ahmet Burak Yaşar getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Yaşar Duran Aytaş atandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakanlıklarda Atama Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir ayrıca, Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini ve Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
    00:01 Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı

    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u Baykar'da ağırladı. Bayraktar, Kurum ile yapılan görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, İstanbul'un geleceği için hayal edilen projeleri dinlediklerini belirtti. Kurum ise Baykar'ın milli teknoloji hamlesinin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, Bayraktar ile yapılan görüşmenin kendisine ilham verdiğini ifade etti.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.


Advertisement