Bakanlık Atamaları - Son Dakika
Güncel

Bakanlık Atamaları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımladı.

24.06.2015 02:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'na, Hulusi Ay atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na, Mahmut Dağaşan ve Alirıza Tanas, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na, Hüseyin Bayraktar getirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Yönetim Kurulu Üyeliği'ne İbrahim Toprak, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Doğanbey Akgül'ün ataması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 1. Hukuk Müşavirliği'ne Mehmet Karaman atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne, Alaaddin Aydın getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, İlyas Can atandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Emin Tekbaş'ın ataması yapıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakanlık Atamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement