Bakan Zeybekci: "İki Ay Boyunca Her Şeye Hazır Olun" - Son Dakika
Politika

Bakan Zeybekci: "İki Ay Boyunca Her Şeye Hazır Olun"

Bakan Zeybekci: "İki Ay Boyunca Her Şeye Hazır Olun"

Manisa’da partililere seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki seçim sürecinin zorlu bir süreç olacağını belirterek, “Bu iki ay boyunca her şeye hazır olun. Her türlü her yolu deneyecekler.

13.04.2015 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da partililere seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki seçim sürecinin zorlu bir süreç olacağını belirterek, "Bu iki ay boyunca her şeye hazır olun. Her türlü her yolu deneyecekler. Çünkü bunların sadece bildiği bu" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bir günlük ziyaret için geldiği Manisa'daki son programında Yunusemre ilçesinde AK Parti Manisa milletvekili adayları ve belediye başkanlarının da yer aldığı sandık başkanları yemeğine katıldı. Yunusemre ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, milletvekili adayları, partililer ve sandık başkanları katıldı.

Önümüzdeki seçimlerin zorlu bir seçim süreci olduğuna dikkat çeken Bakan Zeybekci, "Bu seçimlerle ilgili her şeyi deneyecekler. Her şeyi yapacaklar. Bu iki ay boyunca her şeye hazır olun. Her türlü her yolu deneyecekler. Çünkü bunların sadece bildiği bu. Bunlar bizi iktidardan etmek için her yolu deneyecekler ama millet 9 seçimden beri yaptığını bir kere daha bunlara demokrasi dersi verircesine, milletin iradesini en güçlü şekilde gösterircesine bir daha anlatacak millet bunlara ama maalesef bunlar anlamayacaklar. Biz onlara anlatmaya devam edeceğiz. Onlar anlamamaya devam edecek. Ne zamana kadar? Ta ki anlayana kadar. İşimiz zor demek ki. Değerli kardeşlerim hakkınızı helal edin" dedi.

"BİZ HİZMET ETMEYE GELDİK"

"Onlar ne derlerse desin. Biz gönüller yapmaya geldik. Biz hizmet etmeye geldik. Onlar yönetmeye, yar etmeye, biz hizmet etmeye, hizmetkar olmaya geldik. Onlar geldiler şimdi gelecekler. Geldikleri zaman bütün Manisa'daki, Yunusemre'deki kardeşlerimden şunu sormalarını istiyorum. Onlar size gelip oy istediklerinde ne olur onlara sorun. 'Ne için oy istiyorsunuz' diye sorun. Siz de sorun. Deyin ki 'Ey CHP'liler bizden oy istiyorsunuz da ne için istiyorsunuz? Şöyle bir düşünün Allah aşkına ne için oy istiyorlar? Ne yapmak için oy istiyorlar. Oylarını yüzde 22'den yüzde 23'e, yüzde 23'ten yüzde 24'e çıkarmak için. İktidar olabilmek için oy istiyoruz diyebilecekler mi size? Böyle bir dertleri var mı? Böyle bir kaygıları var mı? Yok. MHP'liler ne isteyecek? Oy isteyecekler değil mi? MHP'li kardeşlerimize sorun. 'Arkadaş oy istiyorsunuz da bu oyları ne yapacaksınız?' diye sorun. İktidar olmak için mi? Hayır. 2001-2002'deki gibi koalisyon kurmak için mi? Faizleri yine yüzde 7 binlere çıkarmak için mi? IMF memurlarını yine Türkiye'ye getirmek için mi? Dünya Bankası'ndan yine Türkiye'ye Ekonomi Bakanı getirmek için mi isteyeceksin? Bunları sorun, kenara çekilin. Bu oyları ne için istiyorsunuz diye sorun, kenara çekilin. Millet bu soruyu zaten onlara soruyor. Onlar ne diyorlar? Cak cuk işte biz şöyle olacağız, böyle olacağız. Milletin bu laflara karnı tok kardeşim. Millet artık evlatlarıyla, hizmetkarlarıyla ne diyor? Durmak yok hizmete devam. Durmak yok büyümeye devam. Durmak yok kalkınmaya devam. Durmak yok istihdama devam. Nereye kadar? Bırakın namerde, merde bile muhtaç olmayan Türkiye'ye kadar. Allah'a hamdolsun ki o noktaya da geldik" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından partililer tarafından uzun süre alkışlanan Bakan Zeybekci, kendisine hediye edilen çiçeği bir engelli hanıma takdim etti. Bakan Zeybekci, programın ardından havayolu ile Ankara'ya gitmek üzere İzmir'e hareket etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Zeybekci: 'İki Ay Boyunca Her Şeye Hazır Olun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement