Bakan Yıldız'ı Şaşkına Uğratan Madenci Yakını - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldız'ı Şaşkına Uğratan Madenci Yakını

Maden faciasında içeride kalan işçinin ailesi Bakan Yıldız'a sarılıp "Nerede kaldınız" diyerek sitem etti. Yıldız, madenci yakınlarını teselli etmekte zorlandı.

30.10.2014 15:08  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maden ocağında meydana gelen su baskını olayının 3. gününde çalışmalar devam ederken içeride kalan işçi İsmail Gürses'in annesi Ayşe Gürses'in yaşadığı acı yürekleri dağladı.

FERYATLARINA BAKAN YILDIZ YETİŞTİ

Anne Ayşe Gürses su baskını yaşanan maden ocağında ağlayarak içeriden gelecek haberleri bekledi. Oğlu İsmail Gürses'in henüz 3 senelik evli olduğunu söyleyen gözü yaşlı anne Ayşe Gürses, 2,5 yaşındaki ve 3 aylık torunlarının babalarını beklediğini anlattı. O sırada anne Ayşe Gürses ve oğlunun feryadına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yetişti.

GÖRÜNTÜ ALINMAMASINI İSTEDİ

Madenci yakınının Bakan Yıldız'ı karşısında görünce hızlı adımlarla üzerine doğru ilerlemesi kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Geç kaldıkları için sitem eden madenci yakınlarını sarılarak teselli etmeye çalışan Yıldız, kameraların görüntü almaması talimatını verdi.

Bakan Yıldız\'ı Şaşkına Uğratan Madenci Yakını
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız'ı Şaşkına Uğratan Madenci Yakını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • asd: yok 49 sonra olay yerindeymiş yok cumhurbaşkanı gelmiş yahu kardeşim bende giderim 40 dk sonra karamana sizin işiniz olay olunca olay yerine gitmek değil gittinizde ne oldu sanki. sizin işiniz bu üzücü olayların olmasını önlemek için önlem almak yapamıyorsanız da susun 14 10 Yanıtla
  • işçi: Olan gariban Türklere ve Kürtlere oluyor. . . Zenginin hali belli bu ülkede. . . . Yazzıklar olsun size de Müslümanlığınıza da. . . . . 16 8 Yanıtla

Advertisement