Bakan Yıldız, Hayırseverlerin Emniyete Aldığı Araçların Teslim Törenine Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız, Hayırseverlerin Emniyete Aldığı Araçların Teslim Törenine Katıldı

Bakan Yıldız, Hayırseverlerin Emniyete Aldığı Araçların Teslim Törenine Katıldı

KAYSERİ (İHA) – Kayserili hayırseverler tarafından Emniyet Teşkilatı’na bağışlanan 69 araç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katıldığı törenle Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

12.04.2014 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ (İHA) – Kayserili hayırseverler tarafından Emniyet Teşkilatı'na bağışlanan 69 araç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katıldığı törenle Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Hayırseverlerce alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 69 aracın anahtar teslim törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Bakan Yıldız, Emniyet Teşkilatı'nın 169. yılını kutlayarak, tüm personele çalışmalarında başarılar diledi. Yıldız, "Kayseri'nin hayırseverleri devlet ve milletle el ele doğdukları topraklarla ödeşen bu insanlar pek çok şehre de örnek oldular" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, hedeflerinin emniyete 100 yeni araç daha kazandırmak olduğunu söyledi. Özhaseki, "Aslında 100 araç alınacaktı. Galiba seçimlerden dolayı pek üzerine düşemedik. Yine de her türlü yardıma hazırız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Yıldız, aralarında kriz yönetim aracı ve 8 ATV'nin de olduğu 69 aracın anahtar teslimini yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız, Hayırseverlerin Emniyete Aldığı Araçların Teslim Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement