Bakan Yıldız, Doğtaş İşçileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız, Doğtaş İşçileriyle Bir Araya Geldi

Bakan Yıldız, Doğtaş İşçileriyle Bir Araya Geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çanakkale’nin Biga ilçesinde faaliyet gösteren Doğtaş Mobilya’yı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

20.05.2015 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çanakkale'nin Biga ilçesinde faaliyet gösteren Doğtaş Mobilya'yı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Bakan Yıldız'ı, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan karşıladı. Doğtaş'ta işçilerle bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çanakkale'de olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Dokusu sağlam yapısı sağlama güzel insanlarımızla il il buluşuyoruz. Çanakkale'de bunlardan bir tanesi. Daha güzel bir Türkiye'de yaşamak sizin hakkınız. Bunu yapabilir miyiz? Bunu yapabiliriz. Son 13 yıl içerinde bunu beraber yapıyoruz. Türkiye'nin yapısını mutlaka çevirmemiz lazım. Bizler hangi eğitim seviyesinde olursak olalım, benim babaannem okuma yazma bilmiyordu ama bir bilgisi vardı. Bir sağduyusu vardı. Bu yüzden eğitim seviyesi ne olursa olsun, biz vatandaşımızın ön planda olmasını istiyoruz. Türkiye'nin büyümesine katkı koyacak insanlar gelişmeye başladı. Bu gelişme işine karşı gelecek işine karşı gelecek insanlar var. Eski statükosunu korumak isteyen var. Onu muhafaza edip kendilerinin daha ön planla olmasını isteyenler var. Biz vatandaşlarımızın ön planda olmasını istiyoruz. Bizler bugün varız yarın yokuz. Bakanların geçici olduğunuz söyleriz. Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne oy vermez, vermemesi de lazım. Şimdiye yaptıklarımız bizim için gerekli, önemli şeylerdi, ama yeterli değildi. Yakalaşan 7 Haziran seçimlerinde her birinizin tercihinin, Türkiye'nin istikrarından yana olacağına inanıyorum. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Davut Doğan ise, "7-8 yıl önce dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın fabrikamızı ziyaretlerinde kendilerine aynen şunları söylemiştim; 'Hükümetimizin sağlamış olduğu siyasi istikrar, ekonomik istikrarı da beraberinde getirmiş ve hem ülkemizin hem de sanayicilerimizin önü açılmıştır.' Bu istikrarın sağlanması halen büyük dileğimizdir. Ne mutlu ki bugün, Doğtaş olarak yaptığımız yatırımlarla, Türkiye'nin en beğenilen markası seçildik. Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri seçildik. Türkiye'nin ilk kurumsal ve 80 yıllık markası olan Kelebek'i bünyemize kattık. İlk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alarak, ödediğimiz vergilerle Çanakkale vergi rekortmenliğine ulaştık. Doğanlar ailesi olarak holdingleşmeye giderek, 4 sektörümüzden biri olan enerjide de yatırımlar yaptık. Erzurum İspir HES projemizde 1 yıldır elektrik üretiyoruz. Ordu'daki santralimizin inşaatı tüm hızıyla devam etmektedir. Bölgemizdeki rüzgar santrallerini yabancı yatırımcılarımızla, termik santral yatırımımızı ise yerli ortaklarımızla tamamlıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Güneş enerjisi ihalesinde en yüksek katkı paylarını vererek, Niğde ve Kahramanmaraş' da ki GES ihalelerini aldık" dedi.

Daha sonra bir işçi, Bakan Yıldız için yazdığı şiiri okudu. Ziyarette Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Bakan Yıldız'a kahve takımı hediye etti. Bigaspor kulübü de Bakan Yıldız'a takım forması ve atkı hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız, Doğtaş İşçileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:08 Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Adalet Bakanı Yardımcısı Razaman Can'ın katılımıyla Bursa Osmangazi Meydanı'nda gerçekleştirilen Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı. Fuarda, İşyurtları Kurumu tarafından üretilen gıda, tekstil ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can, yaptığı konuşmada tutukluların topluma kazandırılması gerektiğini vurguladı.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.

  • Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak
    14:03 Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak

    Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, Atlantik Konseyi'nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine değinerek, ziyaretin geçici olmayacağını belirtti. Sudani ayrıca, Irak topraklarının Türkiye'ye yönelik saldırı için kullanılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Sudani, ABD ziyaretinin amacının Irak ile ABD arasında yeni bir sayfa açmak olduğunu da söyledi.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj
    13:57 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj

    Alper Gezeravcı, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde yaptığı açıklamalarda, çocuklara ilham kaynağı olmaktan gurur duyduğunu ve Türkiye'nin geleceğinin çocuklarla şekilleneceğini belirtti. Gezeravcı, Atatürk'ün vizyonuyla yürünecek yollara işaret etti ve devletin güçlü iradesiyle hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını vurguladı.

  • Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi
    13:57 Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi

    Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi Aziziye İlçe Teşkilatı tarafından iş çizmesi hediye edildi. Başkan Akpunar, Aziziye için seferber olacaklarını belirtti.

  • Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı
    13:56 Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı

    Kars Belediye Meclisi, yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'in başkanlığında yapılan toplantıda, meclis başkanlık divanı ve diğer komisyonların seçimleri yapıldı.


Advertisement